Sleduj nás

Mikulášek odjel trénovat do Polska! Na Robertsena si prý věří

Mikulášek odjel trénovat do Polska! Na Robertsena si prý věří

Skvěle promovaný zápas Karlos Vémola vs. Václav Mikulášek je minulostí. Terminátor od té doby zvládl další zápas, Mikulášek si naopak dopřál trochu odpočinku. To vše ale končí a Baba Jaga se představí už v květnu na OKTAGONu 23.


Po jasné prohře s Terminátorem, kdy Mikulášek podlehl už v prvním kole na škrcení, nepřestal trénovat a slíbil, že se vrátí silnější. Rodák z Bohumína si ale nevybral vůbec snadného soupeře. Přijede ho totiž prověřit Thomas Robertsen. I ten si zkusil v minulosti zápas s Vémolou a dokázal mu pěkně zatopit.


Václav Mikulášek se momentálně připravuje v Polsku v MMA



Mikulášek by se potřeboval 1. května chytit po nepříjemné prohře, jenže ani v tomto duelu není favoritem. Tím je naopak tvrdý Nor. Utahuje totiž soupeře na zemi a dokáže rozdávat i v postoji. Sázkové kanceláře ho dokonce ohodnotily kurzem 1.25. Každopádně ale musíme smeknout, protože Václav si nevybírá a jde do všeho.


„Chci si dokázat, že mám na ty nejlepší. Skoro vypnul Vémolu. S Karlem jsem nepředvedl nic, ale vím, že na to mám. Dám do toho všechno,“ okomentoval svůj nadcházející zápas Mikulášek. Baba Jaga se aktuálně připravuje v Polsku po boku tamních i tuzemských top zápasníků. Po jeho boku trénuje třeba i šampion David Kozma a Matouš Kohout.




Další články