Sleduj nás

Mikulášek vzkazuje haterům: Držte pí*u nuly, nevydržely byste se mnou ani 40 vteřin

Mikulášek vzkazuje haterům: Držte pí*u nuly, nevydržely byste se mnou ani 40 vteřin
Václav Mikulášek se tvrdě opřel do svých haterů, kteří se mu vysmívají za jeho výkon v jeho posledním zápase na turnaji OKTAGON 23.

Tam Vašek nastoupil proti norskému policistovi Robertsenovi, který vydržel až do třetího kola s Karlosem Vémolou. Mikulášek se na konci druhého kola zranil a nemohl tak nastoupit do třetího, což pro něj znamenalo prohru. To se ale nelíbilo některým Vaškovo fanouškům.

I když Mikulášek předvedl sympatický výkon, někteří fanoušci se mu po zápase vysmívali, že nevyhrál. Chodily mu zprávy jako: Proč sis vybral takového soupeře? Ty už si v Oktagonu skončil! I já bych udělal lepší zápas než ty!




"Hele, za 3 roky jsem měl možnost se utkat se zápasníky, kteří měli zápasy v UFC a nebo Cage Warriors. A i když jsem neuspěl, ještě před třemi lety se mi o tohle ani nezdálo. Dal jsem ze sebe maximum. V posledním zápase jsem se snažil nedělat chyby, ale nestačilo to. Asi v půlce prvního kola jsem si obnovil zranění z přípravy. Ve druhém kole jsem už na té zraněné noze stál opravdu jen silou vůle. Na konci druhého kola se mi otočil kotník a chtěl jsem to odklepat. Nakonec jsem si ale řekl, ať mě raději ubije!" prozradil Mikulášek na svém Instagramu.


"Zachránil mě konec kola. Už jsem věděl, že do třetího nenastoupí. Srdce chtělo, ale tělo nemohlo pokračovat. Psali jste, že bych vyhrál, kdybych nastoupil do 3 kola. Myslím, že jen, kdybych ho vypnul. Robertsen byl lepší a zkušenější. Chtěl jsem vyhrát moc. Přál jsem si to k narozeninám, ale osud to napsal jinak," dodal Mikulášek.

Nakonec se vyjádřil i k negativním zprávám, které mu chodí. "Od některých bych čekal, že budou držet pí*u, protože zatím nic nedokázali. Stačí napsat a můžeme si to rozdat! Nevydržíte ani 40 sekund, protože jste nuly,“ nešetřil Vašek hatery.


Další články