Sleduj nás

Na turnaji OKTAGON 22 se představí Petráškův brácha

Na turnaji OKTAGON 22 se představí Petráškův brácha

Pamatujete si ještě na Miloše Petráška aka Melouna, který patřil k největším talentům české MMA scény? Jenže pak přišly dvě prohry s Američanem Jeremym Kimballem a jedna prohra s Joachimem Christensenem a Miloš už do žádného dalšího zápasu na půdě OKTAGONu nenastoupil.

Fanoušci Melouna se ale můžou těšit na OKTAGONu 22 na debut jeho staršího bratra, Ondřeje Petráška!

Ondřej má skóre šest vítězství a jen jednu porážku, kterou utrpěl před pěti lety s Michalem Konrádem. Má podobný bojový styl jako Meloun, dominuje především na zemi. V prvním zápase pod hlavičkou OKTAGONu poměří síly s Tomášem Fialou, který si na sklonku loňského roku připsal úspěšnou premiéru proti Elderbievovi. Čím chce Ondřej zaskočit svého soupeře?


OKTAGON 22: Ondřej Petrášek vs. Tomáš Fiala

„Na debut se těším dost. Dlouho jsem zápas pod OKTAGONEM odkládal, ale už není proč čekat. Na lehkou váhu mám poměrně velkou sílu. Ostatní silné stránky uvidí fanoušci až v zápase. Co se týče sportu, máme s bráchou podobný styl zápasení. Naší společnou silnou zbraní je to, že stojíme za sebou a myslím, že vždycky budeme. Těšte se na agresivního trpaslíka. V zápase nechám vše,“ prozradil Petrášek.

Fiala i Petrášek mají na svém kontě aktuálně tři výhry v řadě. Kdo prodlouží vítěznou sérii a kdo odejde poražený?


Ondřej Petrášek vs Tomáš Fiala na Oktagon 22


Další články