Sleduj nás

Nabušená prelims karta odstartuje Oktagon 28 v O2 Universum!

Nabušená prelims karta odstartuje Oktagon 28 v O2 Universum!
Již jen několik desítek hodin zbývá do patrně nejlépe obsazeného turnaje OKTAGONu v tomto roce. Pražská hala O2 Universum může být zaplněná ze tří čtvrtin a zdá se, že tato kapacita bude do posledního místa vyprodána. Fight card stojí opravdu za to!

Přítomní diváci, ale i ti u obrazovek, se mohou těšit na dvanáct zápasů a jako vrchol večera proběhne boj o titul šampiona polotěžké váhy.

Galavečer odstartuje souboj dvou výborných postojářů Lengála a Lesáka. Vlado se představil v poslední sérii OKTAGON Výzvy, ale byl záhy drsně ukončen pozdějším vítězem Paulusem.


Luboš si zažil úspěšnou MMA premiéru na akci MMAster League. Zápas bude vysílán volně na Youtube jako free-prelims a dá se předpokládat, že akční bitva přitáhne velkou pozornost fanoušků.

Další na řadu přijde mladá puška z Reinders Gymu, Jakub Tichota. Soupeř se mu nesháněl snadno a nakonec padla volba na zkušeného Makedonce Risto Dimitrova. Český super-talent má po přechodu z amatérů dvě výhry a v sobotu večer přidá pravděpodobně další.


První čtvrtinu turnaje uzavře UFC veterán Eric Spicely, na kterého se bude chtít vytáhnout v poslední době hodně aktivní Zdeněk Polívka. Tento dvaadvacetiletý rváč se pokusí napravit nepovedený poslední zápas, kdy se nechal uškrtit již v prvním kole. Čtyřiatřicetiletý Američan má ale taky co napravovat a tak nás čeká vyhecovaná bitva o lepší zítřky.

Jeden z papírově nejvyrovnanějších zápasů je bezesporu střet Michala Konráda a Davida Martiníka. Migel ukončil sérii nezdarů a momentálně drží dvě výhry v řadě. Mladý Polák má o polovinu zápasů méně, ale bojoval se zajímavými jmény a rozhodně má na to odvézt si z Prahy výhru.

Další mezinárodní bitvu přinese zápas Kuzník vs. Moon. Nejmladší šampion GCF se naposledy nechal lacině uškrtit od Karola Ryšavého a tak by se mu nyní výhra hodila jako sůl.


oktagon 28 fight card

Posledním a asi nejlépe obsazeným zápasem na prelims, to je střet Matěje Peňáze a Mateusze Strzelczyka. Polský borec si v OKTAGONu nejprve vyšlápl na Vlasto Čepa a pak podlehl celkem jasně Pirátovi.

Matěj zatím kosí všechny své oponenty v prvním kole a je vidět, že ho přechod k MMA dost baví. Jak je již zvykem, i v tomto zápase bude Money obrovským favoritem a pro Strzelczyka bude malé vítězství, pokud přežije alespoň první kolo.

Hlavní kartu tohoto nabitého turnaje si představíme již dnes a přidáme i pár zajímavých tipů, na co si v sobotu večer vsadit. Pokud chcete plnohodnotný informační servis a rádi si přečtete o perličkách ze zákulisí, nepřestávejte sledovat Top-fight.cz!



Další články