Sleduj nás

NÁVOD: Jak a kde jednoduše sledovat Oktagon 20?

NÁVOD: Jak a kde jednoduše sledovat Oktagon 20?

Už 30. prosince se uskuteční letos poslední galavečer organizace Oktagon MMA. Fight card je tentokrát skvěle složena a všichni fanoušci bojových sportů si mohou večer před Silvestrem užít. Přinášíme návod, jak galavečer Oktagon 20 sledovat, kompletní fight card a live výsledky.

Zajímavou bitvou do 70 kilogramů bude jistě zápas Leo Brichta vs. Matouš Kohout. Oba borci si to již rozdali s upravenými pravidly v turnaji Underground, kde zvítězil Brichta. Jednalo se však o skvělou podívanou a bude zajímavé sledovat MMA odvetu. O skvělou řežbu se postarají Milan Ďatelinka a David Hošek. Samotný vrchol večera si vezme na starost legendární Karlos Vémola, tomu bude čelit Alex Lohoré.

NÁVOD: Jak sledovat Oktagon 20?

1) Registrujte se přes odkaz níže:


 ---> Sledovat z ČESKÉ REPUBLIKY
 ---> Sledovat  ze SLOVENSKA

2) Ověřte jednoduše svůj nový účet přes internet

3) Proveďte vklad alespoň 30,- Kč (následně obdržíte 150,- Kč zdarma jako bonus)


Pro sledování zápasů stačí přejít do sekce LIVE a vždy kliknout na duel, který chcete sledovat. Můžete si také vsadit na své favority a zpestřit si tak celý galavečer.

Oktagon 20 - live přenos, fight card a výsledky

Oktagon 20: Fight card a výsledky

Poslední turnaj tohoto roku má potenciál strčit všechny své letošní předchůdce s přehledem do kapsy. Nabitá karta nabídne titulový souboj ve střední váze a premiéru Viktory Pešty v polotěžké divizi. Pojďme hezky popořadě od prelims.


Předkartu odstartuje duel nadějného Jana Fajka s ostříleným thaiboxerem Danielem Hromkem. Následně si premiéru v nové organizaci odškrtne Tomáš Fiala, kterého čeká Salambek Elderbiev. Při třetím duelu večera se doporučuje nemrkat. Daniel Škvor nastoupí do svého prvního MMA zápasu a pokusí se v něm prodat zkušenosti z Glory i tvrdé tréninky ve společnosti Vémoly, Martínka a Procházky. Soupeřem mu bude Francouz Oumar Sy, který zatím ve třech zápasech nepoznal porážku a vše ukončil v prvním kole.

Po velkých chlapech přijdou na řadu něžné amazonky. Magda Šormová patří mezi evropskou extratřídu a proti Polce Ewelině Wozniak by tento status měla s přehledem potvrdit. Poslední na prelims je naplánován souboj Holota vs. Jungwirth. Talentovaný prospekt ze stáje Andrého Reinderse zatím pouze vítězí, ale německý bijec by měl důkladně otestovat jeho schopnosti.

Magda Šormová se předvede na Oktagonu 20


Hlavní kartu otevře již jednou odložené finále OKTAGON Výzvy mezi Paulusem a Zajacem. Stejný osud potkal zápas Malach vs. Brož a my se nyní konečně dozvíme, jestli je lepší Král Severu nebo Inkvizitor. Poslední čtyři zápasy slibují naprosto strhující podívanou a první z nich je odveta za české finále OKTAGONu Underground mezi Brichtou a Kohoutem. V létě byl o fous šťastnější Leo, ale Matouš se solidně ukázal ve Výzvě a bude chtít srovnat skóre.

Kdo má v OKTAGONu největší granáty v rukavicích, to nám má ukázat bitva Ďatelinka proti Hoškovi. Boxer David Hošek by rád titul, ale stejný cíl má i chuligán Milan Ďatelinka. Vítěz by měl opravdu dostat šanci zabojovat o pás, takže je o motivaci postaráno.

Hlavní předzápas a souboj dvou ex UFC bojovníků Pešty s Alcanatarou. Viktor touží po zápase s Karlosem, ale cesta k němu vede jen přes výhry a ta první musí přijít nyní nad zkušeným Brazilcem.

Viktor Pešta musí na Oktagon 20 zvítězit

Poslední letošní zápas si vezme na starost největší hvězda OKTAGONu. Terminátor je po dvou výhrách zpět a na Silvestra chce slavit s pásem přes rameno. Překazit se mu to pokusí Francouz Alex Lohoré. Nebezpečný zápasník se zkušeností z Bellatoru i Cage Warriors prohlásil, že pošle Karlose do důchodu a zároveň jej vychová. Uvidíme, jak se mu bude líbit letecký den, který mu české eso bezpochyby nachystá.

Menu je zatím naplánované úžasně. Pokud se nic extra nepokazí jistě nás čeká nezapomenutelný večer plný násilí a kvalitních sportovních výkonů.

Karlos Vémola vs. Alex Lohoré
Viktor Pešta vs. Ildemar Alcantara
Milan Ďatelinka vs. David Hošek
Leo Brichta vs. Matouš Kohout
Miroslav Brož vs. Jan Malach
Roman Paulus vs. Tomáš Zajac

Václav Holota vs. Christian Jungwirth
Magda Šormová vs. Ewelina Woźniak
Daniel Škvor vs. Oumar Sy
Tomáš Fiala vs. Said Salambek Elderbiev
Daniel Hromek vs. Jan Fajk


Další články