Sleduj nás

Nikdy nikoho nepodceňuji, ale Pirát pro mě není soupeř, je přesvědčený Vémola

Nikdy nikoho nepodceňuji, ale Pirát pro mě není soupeř, je přesvědčený Vémola
Karlos Vémola stále pokračuje v rehabilitaci a doufá, že mu nakonec lékaři dají povolení, aby mohl na konci roku zmlátit Piráta a vzít si tak zpátky pás střední váhy OKTAGONu.

Aniž bychom chtěli předbíhat, vše vypadá, že je zatím na dobré cestě. Dokonce i sám promotér Ondřej Novotný to vidí nyní na 90:10 procentům, že se Terminátor ještě letos stihne vrátit a zabojovat o svůj vysněný titul.

Soupeřem mu bude slovenský výtržník Samuel Krištofič, který se údajně na takto velkou bitvu cítí připraven. Psychické rozpoložení je ovšem jedna věc a skutky v akci věc druhá.

Karlos Vémola si věří


„Zcela narovinu, měl jsem těžší zápasy, než je Pirát," hovoří Vémola. „Nikdy žádného soupeře nepodceňuji, ale není to Attila Végh. Není to někdo, o kom bych si řekl, na tohle ještě letos nemám, tohle nezvládnu. Já jsem přesvědčený o tom, že pokud si tu ruku dám dohromady, tak Piráta s přehledem zmáknu,“ uveřejnil.

Kdyby tento duel dostal zelenou, stalo by se tak na jubilejním turnaji OKTAGON 30, kterého bychom se dočkali 30. prosince v pražské O2 areně. Karlos by tak naplnil svůj původní cíl, jenž zněl, že se zahřeje na Krištofičovi a potom se v únoru pokusí v boxerském ringu přejet Marpa.

Další články