Sleduj nás

Novotný: Gábor chce dokázat, že není vymyšlený zápasník, proto si vybírá těžké soupeře, za to ho uznávám

Novotný: Gábor chce dokázat, že není vymyšlený zápasník, proto si vybírá těžké soupeře, za to ho uznávám
Gábor Boráros se už dnes večer představí na další akci OTKAGONu, kde se pokusí zlomit svou sérii proher.

Slovenský miláček publika a historicky první vítěz OTKAGON Výzvy se v poslední době potýkal se sérií nezdarů, kterých si byl on sám moc dobře vědom, a proto ve svém životě udělal několik změn. Zdali budou úspěšné, to se pokusí promítnout před zraky tuzemských fanoušků už tuto sobotu v Bratislavě, kde jej bude čekat francouzský „Ragnar“ Mickael Lebout. Ten má za sebou dokonce zkušenosti z M-1 či UFC, a tudíž se dá předpokládat, že opět nepůjde o nějakou lehkou zkoušku. Za tuto odvahu ovšem promotér Ondřej Novotný svého zápasníka uznává.

„Tento přístup je v MMA hodně ojedinělý, každý si totiž v dnešní době staví kariéru velmi úzkostlivě, a Gábora za to svým způsobem obdivuju. Mohl by mít daleko lehčí soupeře, porážet je a lidi by mu tleskali, ale on chce dokázat, že není vymyšlený zápasník, že bude nastupovat s velmi dobrými soupeři a že je bude porážet. Kdybych to měl já rozhodnout, tak tentokrát s Leboutem nejde. Ale jde s ním a za to před ním klobouk dolů,“ pochvaloval si šéf OKTAGONu Borárosovo odhodlání.

A v jaké formě že se nám to slovenská Bestie ukáže? „Gábor slibuje tu nejlepší možnou. To znamená, že daleko víc spároval a celkově z jeho tábora přichází spíš pozitivní zprávy. Sám si nechávám takový moment překvapení, až to uvidím, protože se mu změnil soupeř, a to drasticky k lepšímu, tedy pro něj k nebezpečnějšímu. Ať už to dopadne jakkoliv, tak Gábor zase znovu poněkolikáté v řadě bere těžkého soupeře bez jakýchkoliv keců, byť já osobně jsem mu chtěl dát lehčího,“ sdělil Novotný ve výpovědi pro refresher.cz.


Další články