Sleduj nás

Odveta Végh vs. Vémola se blíží! Zopakuje Attila šťastný knokaut?

Odveta Végh vs. Vémola se blíží! Zopakuje Attila šťastný knokaut?
Karlos Vémola je prostě fenomén. Teď se sice ve všech pádech skloňuje zápas s Rusákem Ragozinem, ale největší letošní zápas s Terminátorem vyhlíží právě Végh. Sám už koneckonců potvrdil, že s OKTAGONEM jedná o odvetě. Čeká se jen na to, až přijde rozvolnění a diváci budou moct na tribuny. Protože čím víc diváků na tribunách, tím víc prachů vydělá OKTAGON, Vémola i Végh.

Jak už jste si jistě všimli, OKTAGON už pomalu začíná s lehkou předkampaní na odvetný Zápas století. Blíží se léto, nouzový stav za pár dní končí a očekává se rozvolňování. Je vysoce pravděpodobné, že hned, jak se budou moct fanoušci vrátit na tribuny, bude ohlášen odvetný Zápas století. Proč je kolem něj vlastně takové haló?

Protože je to zlatý důl. Zápas století, ve kterém Végh knokautoval Vémolu, přitáhl rekordní divácký zájem. A spolu s ním i rekordní výdělek, který potěšil OKTAGON i samotné zápasníky. Tenhle zápas je prostě po všech stránkách strop a aktuálně není nic, co by se mu mohlo na naší MMA scéně rovnat. I proto si můžete být jisti, že hned, jak to půjde, tak bude spuštěno promo.


Karlos Vémola vs. Attila Végh v odvetě v MMA

Pojďme si připomenout, co o odvetě říká Attila: "Mohu potvrdit, že jsme měli s OKTAGONem jednání. Nebavili jsme se však o žádných konkrétních termínech. Stále platí to, že když budou moct fanoušci na tribuny, tak jsem tomu otevřený."


A co na to OKTAGON? "Asi můžu říct, že jsme o tom mluvili s Attilou a jeho týmem. Bylo to relativně nedávno, ale konkrétní kroky, sumy, částky, dohody a datumy nepadaly, ale už jen ta debata byla nějaký posun,” prozradil Pavol Neruda na tiskové konferenci po turnaji OKTAGON 22. "Velký posun," dodal Ondřej Novotný, majitel organizace OKTAGON.

Jak sami vidíte, teď už to není o tom, jestli bude odveta, ale o tom, kdy bude. V každém případě bude zajímavé sledovat jednu věc. Podaří se Attilovi znovu šťastně knokautovat Karlose, nebo to bude Terminátor, kdo zvítězí?


Další články