Sleduj nás

Odveta Zápasu století nikdy nebyla blíž. Vémola už tuší, kdy na ni dojde, Attila přikyvuje

Odveta Zápasu století nikdy nebyla blíž. Vémola už tuší, kdy na ni dojde, Attila přikyvuje
Československo se pomalu může připravit na odvetu největšího tuzemského MMA zápasu.

Karlos Vémola o svém reparátu mluví již od chvíle, kdy na turnaji OKTAGON 15 narazil. To se stalo vesměs již před dvěma lety a první chvíle naznačovaly, že se se svou prohrou bude muset naučit žít. „Kdyby mě aspoň Attila porazil herně, ale jemu se povedl akorát jeden šťastný úder. Proto mi to nedá spát. Nebudu mít klid, dokud mě Attila nepřesvědčí, že je skutečně tím lepším bojovníkem,“ prohlásil několikrát Terminátor, na nějž se konečně usmálo štěstí.

Protože Végh nyní oslavil šestatřicáté narozeniny, využil Karlos příležitosti a rovnou svému slovenskému soupeři popřál. To ovšem udělal ve svém tradičním stylu. „Dívám se na internet a musím Attilovi pogratulovat nejen k narozeninám, ale i k druhému potomkovi. A protože je tvůj druhý potomek teprve na cestě, tak na něj budeš potřebovat peníze, takže i druhý československý fight století by byl na místě,“ usoudil Vémola, který je nyní po své třetí operaci tricepsu. S trochou štěstí se očekává jeho návrat někdy ke konci roku.



Karlos Vémola vs. Attila Végh


Odpověď byla více než přívětivá. „Karlíto, děkuji ti pěkně za tato krásná slova, normálně jsi mě jimi chytil za srdce. Mám tě rád a pozdravuji tvou rodinku. A jsem také velmi rád, že jsi zmínil ten zápas – Zápas století číslo 2. Doopravdy čekám už jen na ten poslední impulz ze strany OKTAGONu, jestli se to konečně doklepne. Věřím, že si to oba společně užijeme,“ reagoval bývalý šampion polotěžké váhy Bellatoru.

No a nebyl by to Karlos, kdyby už vše neměl předem pěkně rozplánováno. „Nejprve zmlátím Piráta a potom se uvidíme my dva spolu,“ vzkázal Attilovi na Slovensko. A i když se dá předpokládat, že se mezi Krištofiče a Végha ještě vměstná Vémolův boxerský duel s Marpem, tak to zatím vypadá, že je odveta československého MMA Zápasu století na velmi dobré cestě.

Další články