Sleduj nás

Oktagon 17: Fight card, live výsledky a online přenos

Oktagon 17: Fight card, live výsledky a online přenos

Sobotní večer a noc vyplní fanouškům MMA dva zajímavě obsazené turnaje. Nejprve přijde na řadu OKTAGON s pořadovým číslem sedmnáct a o několik hodin později UFC Fight Night 180.

Galavečer největší tuzemské organizace stál dlouhou dobu nad propastí a vlastně až do středy nebylo úplně jasné, zda se vůbec akce uskuteční. Zelenou dala až vládní výjimka pro mezinárodní sportovní akce a místem konání bylo potvrzeno Zoner BOBYHALL v Brně.

Oktagon 17 - kompletní fight card a výsledky


Oktagon 17 - VÝSLEDKY

Štěpán Guba - Matěj Kuzník, Vítěz: M. Kuzník (TKO)
Andrej Kalašník - Ole-Jorgen Johnsen, Vítěz: A. Kalašník (KO)
Vlasto Čepo - Mateusz Strzelczyk, Vítěz: M. Strzelczyk (submise)
Karlos Vémola - Thomas Robertsen, Vítěz: K. Vémola (submise)
David Kozma - Máté Kertesz, Vítěz: D. Kozma (na body)

Prelims duely odstartují v 18:00. Karta nabídne celkem tři zápasy. Turnaj otevřou Salčák vs. Bartoněk. Dan Dittrich se měl utkat s veteránem Alexem Cvernou, ale toho opět vyřadily zdravotní komplikace. Znovu se jednalo o abnormálně vysoké výsledky jaterních testů a organizace tak musí pro Dittricha narychlo shánět náhradu. Po dlouhé době se nám představí Le Sy, kterému bude oponovat soupeř ze zahraničí.


Start hlavní karty je naplánován na 20:00 a postarají se o něj Ole Jørgen Mandt Johnsen a Andrej Kalašník. Další na řadu přijde Štěpán Guba a navrátilec Matěj Kuzník. Guba vzal zápas den před turnajem, takže může jenom překvapit. V dalším zápase nás čeká střelec z Undergroundu - Vlasto Čepo. Slovenský borec se srbskými kořeny s napětím sledoval, jak se mu mění soupeři a zatím to vypadá, že sílu jeho granátů ochutná Polák Mateusz Strelczyk.

Předposlední dvojicí celé sedmnáctky bude Karlos Vémola a Thomas Robertsen. Terminátor vyměnil rozbité koleno/rameno za nové a pokusí se vykročit za odvetou s Attilou. Plány se mu pokusí zhatit norský policista, který se již ukázal v titulovém zápase organizace Cage Warriors.


Hlavní a nejočekávanější událostí sobotního večera bude bitva o pás šampiona veltrové váhy. Současný držitel titulu David Kozma v něm bude čelit maďarskému zázraku Máté Kerteszovi. Oba borci se střetli již na OKTAGONu 9, kde po třech kolech zvítězil na body Kozma. Máté ale od té doby zaznamenal pozoruhodný progres a v odvetě není rozhodně bez šance.

Sledujte zápas Oktagon 17: Karlos Vémola vs. Thomas Robertsen s Tipsport TV a vsaďte si na svého favorita:


 ---> Sledovat z ČESKÉ REPUBLIKY
 ---> Sledovat ze SLOVENSKA


Další články