Sleduj nás

OKTAGON 22: Karlos Vémola vs. Milan Ďatelinka - Fight card, live výsledky a živý přenos v TV

OKTAGON 22: Karlos Vémola vs. Milan Ďatelinka - Fight card, live výsledky a živý přenos v TV

I v této nelehké době se můžeme těšit na turnaj Oktagon 22, který přinese špičkové zápasy. Tentokrát se představí i Karlos Vémola. Přinášíme informace, fight card, výsledky a živý přenos.



 ---> Sledovat z ČESKÉ REPUBLIKY

 ---> Sledovat  ze SLOVENSKA

Karlos Vémola vs. Milan Ďatelinka


Terminátora při jeho první obhajobě prověří nejlepší střední váha našich východních sousedů Milan Ďatelinka. Teprve pětadvacetiletý borec si šanci vystřílel čtyřmi triumfy v řadě, kdy ani jednou nepotřeboval více než úvodní kolo.


O devět let starší Vémola ale nabral na konci loňského roku výbornou formu a už opět předvádí dominantní výkony založené na skvělém wrestlingu. Bude hodně zajímavé sledovat, jakou si Ďatelinka připravil taktiku a zda se mu povede neskončit během prvních minut na zádech pod Karlosem.


Druhou hlavní událostí večera bude mezinárodní bitva o špičku veltrové váhy OKTAGONu. Alex Lohoré sice zatím nedokázal pod hlavičkou největší tuzemské organizace zvítězit, ale vždy prokázal srdce bojovníka a neukončil jej ani Vémola ani Silva. Nyní bude v roli favorita a bude na něm, aby tvořil a předvedl i své ofenzivní schopnosti. Tato Primera má sice dvě výhry v řadě, ale zkušenostmi a kvalitou oponentů se nemůže s Da Killa Kidem rovnat.



Další ryze mezinárodní duel je souboj zatím neporaženého Javida Basharata se zkušeným Italem Lucou Iovinem. Britský mladík se v OKTAGONu uvedl fantastickým výkonem a je mu předpovídána hvězdná budoucnost. U soupeře, který trénuje v římské pobočce známého American Top Teamu, si bude muset dát pozor hlavně na grappling a submise. V postoji by měl ale díky své rychlosti a perfektnímu citu na vzdálenost dominovat.


Další zápas, který stojí za to sledovat, bude střet dvou kamarádů z OKTAGON Výzvy Rašky a Salčáka. Salin dokázal neuvěřitelně resuscitovat svoji umírající kariéru a neprohrál již pětkrát v řadě. Andrés se vrací po dvouleté pauze a jeho aktuální forma je velkou neznámou.


Že se bude na co koukat i na prelims, to dokazuje československý souboj Malach vs. Pukač. Robo nutně potřebuje po dvou porážkách v řadě zabrat, ale rozjetý Malach pro něj není příliš příznivý matchup. Za pozornost určitě stojí i premiéra v MMA, která čeká vítěze Undergroundu Mawara Růžičku nebo další představení Polky Waliczek, která v minulém zápase zle potrápila Lucku Pudilovou.



Oktagon 22: Fight card a výsledky



  • Dawid Kareta vs. Tadeáš Růžička (na body)

  • Filip Tomczak vs. Zdeněk Polívka (na body)

  • Marek Bartl vs. Michal Mokrý (na body)

  • Robert Pukač vs. Jan Malach (1. kolo - vzdání soupeře)

  • Pavel Salčák vs. Ondřej Raška (na body)

  • Maiju Suotama vs. Lucie Pudilová (na body)

  • Tomáš Fiala vs. Ondřej Petrášek (1. kolo - technické KO)

  • Lucie Szabová vs. Christina Netza (1. kolo - KO)

  • Tato Primera vs. Alex Lohoré (na body)

  • Karlos Vémola vs. Milan Ďatelinka (1. kolo - vzdání soupeře)


Oktagon 22 živě


1) Registrujte se přes odkaz níže:
 ---> Sledovat z ČESKÉ REPUBLIKY

 ---> Sledovat  ze SLOVENSKA

2) Ověřte jednoduše svůj nový účet přes internet


3) Proveďte vklad alespoň 30,- Kč (následně obdržíte 150,- Kč zdarma jako bonus)

Pro sledování zápasů stačí přejít do sekce LIVE a vždy kliknout na duel, který chcete sledovat.


Další články