Sleduj nás

OKTAGON 22: Robert Pukač vs. Jan Malach, informace + stream

OKTAGON 22: Robert Pukač vs. Jan Malach, informace + stream

Vrcholem předzápasů na turnaji OKTAGON 22 bude souboj dvou zajímavých borců veltrové váhy. Jan Malach i Robert Pukač jsou bojovníci, kteří jsou trochu zakletí mezi lehkou a veltrovou váhou a rozhodně by jim vyhovovala kategorie někde mezi.


Jan Malach nastoupí do tohoto zápasu s bilancí třináct výher a deset porážek, kdy 62 % vítězství získal knockoutem. Momentálně drží sérii tří úspěšných vystoupení v řadě, z tohoto dvakrát zvládl svého soupeře ukončit již v prvním kole. Král Severu se opírá o svůj výborný box, ale spolehnout se může i na stále se lepšící wrestling.


Robo Pukač disponuje rekordem čtrnáct výher a sedm porážek, kdy 50 % vítězství získal na body. Diamantový Čávo ale táhne na zádech dvě porážky, a to od Krištofiče a Wittnera. V podobné situaci se ocitl vůbec poprvé v kariéře a bude zajímavé sledovat, zda se to projeví na jeho jindy sebevědomém projevu. Osmadvacetiletý slovenský borec se na tuzemské MMA scéně pohybuje již více než dekádu a dá se považovat za velmi komplexního bojovníka.




OKTAGON 22: Robert Pukač vs. Jan Malach, analýza a tip


Zápas bude pro borce opravdu důležitý. Pukače poslední neúspěchy poslaly na hranu první desítky žebříčku a Malach naopak díky vítězství mezi nejlepších deset touží nakouknout. Robo je zvyklý rozdat si to s každým soupeřem uprostřed klece takzvaně „na férovku“, ale pro tento zápas to není dobrá taktika.


Honza má lepší a přesnější ruce a ani pohybově nebude určitě ztrácet. Navíc se nachází v opravdu dobrém rozpoložení, což je jeden z faktorů, který podle nás rozhodne. Velké lákadlo je i kurz, při kterém inkasujete dvojnásobek vkladu! Naše peníze tedy poputují na rozjetého Krále Severu, jehož forma a schopnosti vzbuzují větší důvěru. OKTAGON 22 můžete sledovat v přímém přenosu zde.



Další články