Sleduj nás

OKTAGON 22: Tomáš Fiala vs. Ondřej Petrášek - informace, analýza a tip

OKTAGON 22: Tomáš Fiala vs. Ondřej Petrášek - informace, analýza a tip

Jeden z největších taháků prelims karty bude bezpochyby premiéra Ondřeje Petráška v OKTAGONu. Starší bratr populárního Melouna válčil na akcích organizace GCF již v roce 2012.



Ondřej Petrášek není nováček!


Velký talent však příliš zápasově aktivní není a za devět let kariéry absolvoval pouze sedm duelů. Z nich si odnesl velmi lichotivou bilanci šest výher a jedna porážka, kdy 67 % vítězství získal submisí. Naposledy se představil na GCF 61 loni v lednu a slavil bleskovou výhru TKO nad Lotyšem Granauskisem.


Jeho soupeř Tomáš Fiala si premiéru v OKTAGONu zažil na posledním turnaji loňského roku. Nebezpečného Němce Elderbieva přejel ve velkém stylu a připsal si vítězství TKO za necelé čtyři minuty. Fidži tak upravil svůj rekord na šest výher a tři porážky, kdy 50 % vítězství získal submisí.



Tomáš Fiala v přípravě na Oktagon 22

Tomáš Fiala vs. Ondřej Petrášek na OKTAGONu 22


Zajímavě poskládaný zápas přinese souboj dvou spřátelených gymů, které v přípravě na zápasy hodně spolupracují. Reinders i MMA Monster disponují množstvím osobností, ale lepší skladbu sparing partnerů má bezesporu Petrášek.


Fiala těží ze svého solidního wrestlingu a tvrdého ground and pound. Petrášek je ale v grapplingu ohromně silný a Tomáš Fiala bude mít problém dostat se do výhodné pozice. Stylově nám zápas přijde lépe složený pro Ondru. I když bude pro čerstvé fanoušky OKTAGONu novou tváří, věříme v jeho vítězství. OKTAGON 22 sledujte zde.



Další články