Sleduj nás

OKTAGON 23: Andrej Kalašnik vs. Tomáš Bolo, preview

OKTAGON 23: Andrej Kalašnik vs. Tomáš Bolo, preview
Návrat na vítěznou vlnu, to je hlavní snaha obou borců, kteří budou ozdobou prelims OKTAGONu 23.

Tomáš Bolo se vrací do akce poprvé od loňského září, kdy na OKTAGONu 16 podlehl Bělemu. Zajímavý zápas ukončil ve druhém kole lékař, kterému se vůbec nelíbila velká tržná rána na Bolově čele.

Pro Tomáše se v roce 2020 jednalo o druhý zápas. V tom prvním na turnaji Mmasters League remizoval s Danielem Brunclíkem. Celkově má zkušený slovenský borec bilanci osm výher a sedm porážek, kdy 50 % vítězství získal submisí.


České barvy bude v tomto zápase hájit brněnský Andrej Kalašnik. AK-47 se vezl na šestizápasové vlně výher, než na turnaji OKTAGON 19 narazil na Španěla Primeru. Tato prodal své zkušenosti a sebevědomým výkonem vrátil Andreje zpět na zem. Upravil tak Kalašnikův rekord na sedm výher a dvě porážky, kdy 57 % vítězství získal knockoutem.


OKTAGON 23: Andrej Kalašnik vs. Tomáš Bolo


Tomáš Bolo měl ve své kariéře obvykle problém, když narazil na znatelně vyššího protivníka. Kalašnik je přesně tím typem, který mu pravděpodobně vůbec nebude sedět. Má kvalitní wrestling. Co dokáží jeho kolena, to by mohl vyprávět Nor Johnsen. Andrejovo koleno jej vyslalo do říše snů, a za AK-47 putoval bonus za výkon večera.


Zajímavé bude také sledovat, jak zvládne Tomáš Bolo udělat váhu, protože je zvyklý na kategorii do čtyřiaosmdesáti kilogramů. Favoritem je pro nás český bojovník, to díky své všestrannosti a lepším fyzickým parametrům.


Další články