Sleduj nás

OKTAGON chystá válku postojářů. Čeká nás osmičlenná pyramida nabušená TOP bojovníky!

OKTAGON chystá válku postojářů. Čeká nás osmičlenná pyramida nabušená TOP bojovníky!

Série OKTAGON Underground, která nás bavila loni na jaře, bude mít volné pokračování. A prý to bude ještě ještě větší show! O novém formátu se podrobněji rozpovídal během pátečního vážení Ondřej Novotný, promotér organizace OKTAGON MMA.

Série Last Man Standing bude zaměřena především na boj v postoji. Můžeme tedy zapomenou na takedowny a válendy po zemi. Čeká nás osmičlenná pyramida, která bude narvaná těmi nejlepšími postojáři. Bojovník, kterému se podaří probojovat až na vrchol pyramidy, se stane jejím šampiónem.

„Jsem nadšený. Myslíme si, že by mohly dobře fungovat i zápasy čistě v postoji. Máme tu spoustu talentovaných zápasníků, o kterých lidé ani nevědí. Úlohou OKTAGONu je, abychom je proslavili a splnili jim jejich dětské sny. Bitky v postoji jsou moje srdcová záležitost, od roku 1999 jsem byl velmi blízko thajskému boxu. K mnohým zápasníkům mám hodně blízko, zápasy K1 jsem komentoval 20 let. Uvidíme, jak to dopadne. Je to na samotných bojovnících, scéně a divácích,“ rozpovídal se Ondřej Novotný.


V rámci UNDERGROUND: Last Man uvidíme zápasit například Vladimíra Moravčíka, Tomáše Hrona, Milana Paleše či Václava Siváka.

Organizace Oktagon MMA chystá nový projekt


„Myslel jsem si, že je tento koncept mrtvý. Nedoufal jsem, že je to něco, co se dá vzkřísit. Svět postojářů je nadšený, prachy, které do toho vrážíme, jsou na evropské poměry neslýchané. Když se tenhle typ turnajů osvědčí, můžeme je pořádat klidně několikrát do roka. Extrémně se na to těším,“ zakončil Ondřej Novotný.

Nové série by měla odstartovat přibližně za měsíc, tedy už na konci února 2021.


Další články