Sleduj nás

OKTAGON sype! Mikulášek má nové zuby... Neuvěříte, kolik za ně zaplatil

OKTAGON sype! Mikulášek má nové zuby... Neuvěříte, kolik za ně zaplatil
Zatímco většina lidí jezdí do Turecka na dovolenou, bojovník Václav Mikulášek si tam nechal udělat kompletně nový chrup.

Prožil si ale své. Tři dny nemohl jíst a v puse měl přes 200 stehů. Výsledek však stojí za to! Venca má 28 nových zubů a je jak znovuzrozený. Kolik ho tahle sranda stála?

Ačkoliv byste to možná netipli, v Turecku vám udělají zuby levněji než v ČR. Mikulášek zaplatil za kompletní servis, který zahrnoval dvacet hodin na sále, celkem 110 tisíc korun.


V Česku byste za zákrok podobného rozsahu zaplatili 300 až 500 tisíc korun, což je několikanásobně více. Je sice pravda, že Vašek měl na celkovou cenu ještě slevu, protože klinice udělal menší reklamu, ale i tak vychází zuby v Turecku mnohem levněji.

A proč to všechno český zápasník absolvoval? Mikulášek měl totiž od zápasu se Zuzákem posunutou celou čelist, což mu způsobovalo bolesti, kvůli kterým se musel dopovat prášky.


Aby toho nebylo málo, fungoval se zlomeným předním zubem. Původně si chtěl nechal udělat zákrok v Česku, kde měl termín po zápase s Robertsenem. Zubař měl ale hodně pacientů, kvůli čemuž by musel Mikulášek čekat cca 4 měsíce, a tak poslal rentgeny do Turecka a za tři týdny šel na sál. Zuby jsou z porcelánu a zirkonu.

S novým chrupem je Mikulášek velice spokojen, přijde si jako nový člověk. A co jeho MMA kariéra? Český bojovník začíná opět trénovat, jeho noha po posledním zápase sice ještě není úplně v pohodě, ale je to lepší. Do dalšího zápasu by chtěl naskočit už v září!


Další články