Sleduj nás

Patrik Kincl je připraven naskočit do zápasu s Karlosem Vémolou

Patrik Kincl je připraven naskočit do zápasu s Karlosem Vémolou

Jak jsme dnes ráno informovali, Ministerstvo vydalo prohlášení, že od dvanácti hodin jsou lety z Velké Británie do ČR zastaveny. To znamená, že Vémolův soupeř Alex Lohoré, který dlouhodobě žije právě v Anglii, by mohl mít problém se do naší země dostat.

Na to bleskově zareagoval Patrik Kincl, který na svém Instagramu informoval, že je připravený nahradit Lohorého a naskočit do zápasu s Karlosem Vémolou.

Otázkou je, zda by vůbec polská společnost KSW Kincla na tento duel uvolnila. V minulosti organizace dokázala, že svým zápasníkům nebrání bojovat jinde, ale nemají zrovna rádi, když jejich fighter utrpí porážku.


Patrik Kincl tento víkend dokázal při premiéře v KSW knockoutovat Tomasze Drwala a po roce a půl trápení by se z něj tak mohla stát česká jednička ve střední váze.

Patrik Kincl možná dostane odvetu s Karlosem Vémolou


Kdyby na zápas skutečně došlo, tak by bylo v sázce hodně. Co kdyby Patrik s Vémolou prohrál i podruhé? Jak by případná prohra ovlivnila cíl Terminátora, který touží po odvetě s Attilou Véghem?

Je jasné, že fanoušci by takovou bitvu určitě přivítali. Nebyl by to přitom první zápas mezi Vémolou a Kinclem. Připomeňme si, že Patrik se s Karlosem utkal v roce 2018 a byla z toho výhra Terminátora na body. Tenkrát se dost řešilo i dloubnutí do Patrikova oka, které v duelu rozhodčí nepostřehl.

Byla by to senzace. Po dvou letech bychom se mohli dost nečekaně dočkat vytoužené odvety. Rozhodnuto bude v následujících dnech. Tak uvidíme, zda k souboji nakonec dojde.



Další články