Sleduj nás

Patrik Kincl opět volá po odvetě s Vémolou. Chce ji ve vyprodané O2 areně

Patrik Kincl opět volá po odvetě s Vémolou. Chce ji ve vyprodané O2 areně
A je to tu zas. Kincl se znovu připomněl a řekl si o odvetu s Vémolou. A není žádný troškař, chce bojovat ve vyprodané O2 areně. Navíc Terminátora obvinil z toho, že káže vodu a sám pije víno, protože s ním nechce znovu bojovat, zatímco s Attilou ano.

Patrik Kincl je bezesporu jedním z nejlepších bojovníků u nás. Vždyť jako jediný Čech vydržel s Terminátorem celý zápas a prohrál s ním až na body. Ale nalejme si čistého vína. MMA je byznys, ve kterém rozhodují čísla. Dává se přednost zápasům, které přitáhnou více diváků a vydělají pořádné prachy. A jestli O2 arena čeká na nějakou odvetu, tak to je odvetný Zápas století mezi Vémolou a Attilou.

„KSW povoluje českým a slovenským zápasníkům zápasit i mimo organizaci, takže ta možnost tady je. Podle Fight Matrixu ten fight dává jako jediný na československé scéně ve střední váze smysl. Taková vyprodaná zimní O2 arena by tomu určitě slušela. Já jsem ready, ale raději jsem si stanovil jiné cíle. Je vtipné slýchat řeči o odvetě a sám pít víno," nebral si servítky Kincl.


Na druhou stranu Patrik nemusí věšet hlavu. Dal za pravdu i Ondřej Novotný, táta českého MMA a majitel organizace OKTAGON. „Myslím si, že je to jedna ze zajímavých možností do budoucna, protože by měl zápas Vémola vs. Kincl 2 bezpochyby obrovskou sledovanost."


Další články