Sleduj nás

Pirát Krištofič: Vémola toho nakecá hodně, až na zápas s ním dojde, budu připraven

Pirát Krištofič: Vémola toho nakecá hodně, až na zápas s ním dojde, budu připraven

Samuela Krištofiče jsme naposledy viděli v kleci na turnaji OKTAGON 19, kde smáznul Poláka Mateusze Strzelcyka. Letos chce být Pirát obzvlášť aktivní.

Co říká na blížící se zápas jeho kamaráda Ďatelinky, který se připravuje na bitvu o titul s Vémolou?

I když Krištofič zatím neví, kdy přesně nastoupí do dalšího zápasu, chtěl by se představit už v březnu, a to na turnaji OKTAGON 22. To, proti komu a v jaké váhové kategorii, má v rukách jeho manažer Attila Végh. Dlouho se spekulovalo o tom, že by Pirát mohl vyzvat Karlose Vémolu a rozdat si to s ním o titul. Terminátor ale správně vyhodnotil situaci a upřednostnil Milana Ďatelinku.


„Nejsem zklamaný, vše je tak, jak má být. Když zápas s Karlosem chce, tak ho má. Nijak se na to neupínám, beru život tak, jak je a žiji v přítomnosti. Milan je můj dobrý kamarád, budu mu držet palce, aby v zápase uspěl. Favoritem je určitě Vémola, ale Milan má v sobě oheň, který mu může přinést vítězství. A že Karlos říkal, že smázne Milana i mě? Karlos toho nakecá hodně, nějak to neřeším. Život často donese něco jiného, než si člověk myslí. Až na zápas s ním dojde, budu připraven."


Další články