Sleduj nás

Pirát, Marpo, Pešta, Végh i Buday, to jsou úderná jména, která má Vémola na seznamu. Přibude někdo další?

Pirát, Marpo, Pešta, Végh i Buday, to jsou úderná jména, která má Vémola na seznamu. Přibude někdo další?
Karlos Vémola se pochlubil svým bojovým plánem, který nově začal zahrnovat i Viktora Peštu… Tedy člověka, který ho ještě před pár dny nezajímal.

Viktor ovšem šel do sebe a kromě toho, že přeskočil z těžké váhy do polotěžké, se dokonce dostal k šampionskému pásu. Díky tomu vzbudil zájem známého lovce zlata Karlose Vémoly, který už v podstatě teď slibuje, že si časem za Peštou dojde.

„Momentálně mě začal Pešta zajímat, předtím mě nezajímal. Teď má ale pás, takže mě zajímá,“ konstatoval Terminátor během vysílání na svém Instagramu.


Zároveň upozornil, že chod věcí nehodlá zbytečně urychlovat. „Všechno má svůj čas a všechno přijde. Moje příprava povede nejprve skrze osmdesát čtyřku (duel s Pirátem o pás střední váhy OKTAGONu) přes box (s Marpem) až k vyžírání se do těch nejtěžších vah, abych se dostal až na Peštu, Budaye atd.“

Otázkou pouze zůstává, jak na tom Karlos bude zdravotně. Přeci jen si ta jeho nadměrná aktivita v poslední době začala vybírat svou daň.


„Tohle všechno, co jsem vyjmenoval, se uskuteční, pokud mi to můj zdravotní stav dovolí. Zároveň je to otázka na promotéry, kdy a jak to budou chtít udělat,“ dodával Vémola, který svou bojovou cestu tedy započne Pirátem Samuelem Krištofičem, s nímž se utká 30. prosince.


Další články