Sleduj nás

Pirát se vrací do boje! Jestli chce jít příště o titul, musí v sobotu vyhrát!

Pirát se vrací do boje! Jestli chce jít příště o titul, musí v sobotu vyhrát!
Jedním z nejočekávanějších zápasů na turnaji OKTAGON 25, který se uskuteční už tuto sobotu, je bitva mezi Slovákem Samuelem Krištofičem aka Pirátem a zahraničním bojovníkem Matavaem.

Pirát to rozhodně nebude mít jednoduché. Vždyť Matavao byl jedním z horkých adeptů, který byl jen krůček od UFC. Zvládne Pirát tuhle výzvu?

Samuel Krištofič zápasil naposledy loni v prosinci, kdy porazil Poláka Strelczyka. Aktuálně má bilanci 13 výher a 3 prohry a je dost možné, že jej ještě letos uvidíme bojovat o pás šampiona. Buď ve welterové nebo polotěžké váze. Samozřejmě jen za předpokladu, že Matavaa porazí.


I to je jeden z důvodů, proč si Pirát nepřipouští nic jiného než výhru. Ale Matavao mu to určitě nedá zadarmo. I když není v našich končinách známým bojovníkem, je hodně nebezpečný a když má den, tak s nim soupeři moc nenadělají.

Slovenský bojovník je sice papírovým favoritem, ale jak jistě víte, papír toho hodně snese. Pirát nemohl kvůli zraněnému kolenu několik měsíců bojovat a tak bude zajímavé sledovat, jak moc se to odrazilo na jeho přípravě. V každém případě platí, že pokud se chce přiblížit titulové šanci, musí zvítězit.


Další články