Sleduj nás

Pokosí Václav Sivák všechny soupeře a stane se šampionem pyramidy Last Man Standing?

Pokosí Václav Sivák všechny soupeře a stane se šampionem pyramidy Last Man Standing?

Nalijme si čistého vína. V chystané osmičlenné pyramidě Last Man Standing, která proběhne už zítra, je největším favoritem mladý megatalent Václav Sivák.

Ten to neměl v dětství vůbec jednoduché. Narodil se v Ostravě a vyrůstal ve vyloučené romské lokalitě ve Vítkovicích. Byl členem romského gangu. Zatímco většina jeho kamarádů skončila v nápravných zařízeních nebo ve vězení, Vaška od propasti zachránil sport. K tomu ho přivedl jeho otec, který ho od 4 let sám trénoval.

„Vyrůstal jsem mezi romskou menšinou. Když jsem netrénoval, lítal jsem s kluky venku. Kluci, co se mnou vyrůstali, jsou dnes v domovech nebo ve vězení. Sport mě naplňuje a nedokážu si představit, že bych dělal něco jiného. Prostě mě to baví a motivuje mě i táta. Baví mě posouvat se dál. Chci být nejlepší. Dvakrát denně mám trénink. Přes léto a zimu silovka. Třeba teď mám období, kdy hodně běhám. Jedu silovou vytrvalost, hodně ve fitku. Pak před zápasem už do rychlosti, technika, nic těžkého. K tomu všemu ještě studuji sportovní management, ekonomiku a podnikání.“


V extrémně fyzicky i psychicky náročné postojářské pyramidě bude Vaškovo prvním soupeřem Sugden. Zničí Vašek Sivák všechny soupeře a usedne na trůn celé pyramidy OKTAGON Last Man Standing? Celý galavečer můžete sledovat zde.


Další články