Sleduj nás

Porazil Petráška a teď chce titul. Pojďme do toho, vzkazuje Attila Kimballovi

Porazil Petráška a teď chce titul. Pojďme do toho, vzkazuje Attila Kimballovi

Americký Grizzly Jeremy Kimball uspěl i ve druhém vzájemném měření sil s Milošem Petráškem a výraznou měrou si řekl o slovo v další titulové bitvě Oktagonu.

A my se o něm nemůžeme bavit už jenom jako o nějakém cizinci, který přijel do Česka spáchat jeden nebo dva zápasy. Kimball se velice rychle stal symbolem dobré podívané, která slibuje i mnohá překvapení.

„Je lepším zápasníkem, než jsem já,“ přiznával na tiskové konferenci Petrášek, jehož výkon se oproti prvnímu duelu sice zvedl, ale k jeho smůle bohužel svou přípravu nepodcenil ani soupeř.  


Americký Grizzly teď sní o nesmazatelné stopě na evropské scéně, která bude ověnčena zlatým klenotem kolem jeho pasu. „Chci bojovat o titul polotěžké váhy,“ nechal se slyšet. A Attila Végh jeho výzvu přijal: „Dobře, pojďme do toho, pomstím Petráška!“


Kde by se to mělo konat? Současné indicie nás spojují s Oktagonem 12, jenž je v plánu na 8. června v Bratislavě. V tomto termínu však Jeremy údajně nemůže. „To mám neodkladnou dovolenou s rodinou, na níž nemohu chybět,“ kontroval.

Jak se to tedy celé vyřeší, to prozradí až čas. Pokud má Kimball opravdu zájem vybojovat si pás, mohl by své plány ohledně dovolené přehodnotit. Odhodlání mu očividně nechybí. „Jsem připravený na všechno a všechny, co mě zde čekají,“ uváděl, čímž myslel i Karlose Vémolu, jemuž by rovněž rád čelil.


„Může mě někdo vinit za to, že chci pás?“ ohlížel se za svými posledními dvěma téměř bezchybnými výkony. „Jsem připravený na to, co přijde. Lidé se mými zápasy budou bavit,“ dodával.


Další články