Sleduj nás

Premiéra v kleci! Daniel Škvor vstupuje do světa MMA na OKTAGONu 20

Premiéra v kleci! Daniel Škvor vstupuje do světa MMA na OKTAGONu 20

OKTAGON 20, který proběhne 30. prosince v Brně, bude dějištěm jedné dlouho očekávané premiéry. Do klece vstoupí Daniel Škvor a započne novou etapu svojí bohaté kariéry.

Jedna z největších hvězd na tuzemské scéně bojových sportů si zápasení v malých rukavicích ozkoušela v projektu Underground. Až nyní jej však čekají plná pravidla MMA, pětiminutová kola a boj na zemi. Právě Underground naznačil, že do OKTAGONu přichází síla, se kterou je třeba počítat. Tři suverénní triumfy, kdy pouze Prsíčko Horský přežil první kolo… Titul krále Undergroundu, to potvrdilo nejvyšší ambice bývalého bojovníka Glory.

Daniel Škvor byl na první MMA zápas připraven již na konci listopadu, ale sehnat pro něj soupeře z místního rybníčku byl nadlidský úkol. Hozenou rukavici nakonec zvedl Francouz Oumar Sy. Ten má za sebou tři profesionální zápasy, všechny vyhrál. V kleci neztrácí příliš čas a ke dvěma knockoutům v prvním kole přidal i submisi, taktéž v úvodu zápasu.


Daniel Škvor se chystá na premiéru v Oktagon MMA


Fyzické parametry by měly být přibližně vyrovnané, výhoda v dosahu bude pak na straně českého borce. Dan se na tréninku potkává s absolutní českou špičkou reprezentovanou např. Vémolou, Martínkem a Procházkou. Je tedy jasné, že kromě fantastického postoje bude kvalitně připraven i na zem. V rohu bude mít Ondřeje Hutníka a Andrého Reinderse, takže o vyladěnou taktiku není třeba mít strach.

V zápase bude Škvor jasným favoritem. I když souboje v této váhové kategorii může ovlivnit jakákoliv chyba, nebojíme se na Škvorovu výhru vsadit dům i s rodinou. Kurz je zatím okolo 1.31, a proto se vyplatí počkat na vyspání pomocných sázek a zkusit Danův triumf před limitem.


NÁVOD: Jak sledovat Oktagon 20?

1) Registrujte se přes odkaz níže:

 ---> Sledovat z ČESKÉ REPUBLIKY
 ---> Sledovat  ze SLOVENSKA

2) Ověřte jednoduše svůj nový účet přes internet

3) Proveďte vklad alespoň 30,- Kč (následně obdržíte 150,- Kč zdarma jako bonus)

Pro sledování zápasů stačí přejít do sekce LIVE a vždy kliknout na duel, který chcete sledovat. Můžete si také vsadit na své favority a zpestřit si tak celý galavečer.



Další články