Sleduj nás

Přijmi, nebo nech! Attila Végh má na stole oficiální nabídku k odvetě s Vémolou, lepší už nedostane

Přijmi, nebo nech! Attila Végh má na stole oficiální nabídku k odvetě s Vémolou, lepší už nedostane
OKTAGON myslí dopředu. Rád by si na příští rok zajistil služby Attily Végha, kterému rovnou nabízí podmínky k odvetě s Karlosem Vémolou. Naplní to ovšem finanční představy slovenského bojovníka?

Promotér Ondřej Novotný se vždy nechával slyšet, že je odveta československého Zápasu století jednou z možností, jimiž se vždy bude rád zabývat. Moc dobře ví, jakou velkou pozornost může tento fight budit, a to i navzdory přibývajícímu věku oběma borců.

„Věk zatím není problém. Plánujeme nějaký termín, který je pro nás atraktivní. Attila má ovšem obrovské finanční nároky a jeho souboj s Vémolou by v dnešní covidové době tolik nevydělal. Toto nás brzdí, ale zároveň nás to nenutí na nic spěchat,“ prozradil šéf OKTAGONu pro sport.aktuality.sk.


Végh od jisté doby začal razit heslo, že na zápas nekývne, pokud se mu to finančně nevyplatí. Jedna taková velkorysá nabídka mu údajně byla momentálně poslána. Odpověď na ni jsme ale zatím ještě neslyšeli.

„Attilovi jsme poslali nabídku s tím, že vyšší už nikdy nebude. Právě naopak, s přibývajícím časem bude ještě nižší. Odpověď však zatím nepřišla…,“ hlesl Novotný.


Terminátor má zatím pro následujících šest měsíců poměrně nabitý kalendář. Pokud dostane od lékařů zelenou, což se zdá, že ano, pak bude na konci roku bojovat s Pirátem Krištofičem o pás střední váhy OKTAGONu. Následně se má v únoru příštího roku představit v boxerském ringu proti rapperovi Marpovi. Teprve potom bude otevřený novým možnostem a snad i my už budeme v té době vědět, zdali se Attila rozhodl kývnout na nynější nabídku organizace.

Další články