Sleduj nás

Proč Legierski neobhajoval titul? Měl koronavirus a zápas na pět kol by prý nedal

Proč Legierski neobhajoval titul? Měl koronavirus a zápas na pět kol by prý nedal

Ještě před turnajem OKTAGON 21 byl šampionem lehké váhy Polák Mateusz Legierski, který porazil v pětikolové bitvě na body Miroslava Štrbáka. Svůj titul ale ani jednou neobhájil, a tak mu po téměř roční neaktivitě vedení organizace sebralo pás šampiona.

Novým šampionem lehké váhy se tak stal nově Ivan Buchinger, který ukončil hned v prvním kole v bitvě o titul Paradeisera. Zajímá vás, proč nebyl polský bojovník schopen nastoupit do titulového zápasu?

Polákův manažer Rybica prohlásil, že Legierski prodělal koronavirus, který jej vyřadil na dlouhou dobu z tréninku. Nemohl se tak připravit na bitvu o titul, která by byla vypsána na pět kol. Bude prý trvat půl roku, než se dá do kupy natolik, aby zvládl zápas na pět kol.


Navíc obhajoba titulu v OKTAGONu teď není na pořadu dne, další zápas bude mít Legierski v KSW. Loni si připsal vítěznou premiéru, když porazil Francisca Barriema na body. Nechme se proto překvapit, proti jakému borci se Legierski postaví v dalším zápase nejprestižnější polské MMA organizace.


Další články