Sleduj nás

Reinders představuje nové tváře: Gabal i Fajk předvedou v sobotu skvělé zápasy

Reinders představuje nové tváře: Gabal i Fajk předvedou v sobotu skvělé zápasy

OKTAGON 18 v Brně klepe na dveře a jedna z nejvýraznějších tváří české MMA scény, André Reinders, bude mít onen večer pořádně napilno. Na sobotní turnaj přivede ke kleci rovnou čtyři borce. Hned dva z nich přitom uvidíme pod hlavičkou organizace bojovat úplně poprvé, a tak si je pojďme jen v krátkosti představit.

Prvním nováčkem je jednadvacetiletý Peter Gabal, mezi jehož největší zbraně patří tvrdé highkicky a rychlé údery. Bojuje v opačném gardu, což může nadělat problémy nejednomu soupeři. Mezi jeho největší úspěchy patří druhé místo na mistrovství světa IMMAF 2018. Svůj debut mezi profesionály si odbyl letos v březnu, kdy si připsal první vítězství. Druhým nováčkem je Jan Fajk, několikanásobný amatérský mistr republiky.

„Svými zkušenostmi z amatérského pole dokážou předčit celou řadu profesionálů. Jejich silné stránky nebudu prozrazovat, můžu vám ale slíbit, že oba předvedou skvělé zápasy. Peter přináší na půdu OKTAGONU nový a svěží vítr. To samé platí o Janu Fajkovi. Získal několik titulů mezi amatéry a teď jsou oba připraveni se ukázat na profesionální scéně v tom nejlepším světle,” popisuje své dva talentované svěřence André Reinders. „Oba jsou jako houba. Na každém tréninku nasávají nové informace a každým dnem se posouvají obrovsky rychle nahoru. Jsou odhodlaní a tvrdě makají,” zve Reinders diváky ke sledování sobotního turnaje.


Zápasy Jana Fajka s Michalem Dubou i Petera Gabala s Martinem Muchou můžete v rámci předzápasů sledovat na PPV. Pokud sledujete Reindersův tým, tak víte, že je na posledních akcích velmi úspěšný. Poslední prohru má Reindersova stáj z třetího turnaje série Underground, kdy Václav Holota nestačil na Jakuba Klaudu. Od té doby jsou jeho svěřenci stoprocentní.

André Reinders vysílá do boje rovnou čtyři zápasníky



Další články