Sleduj nás

Rusák Ragozin si utahuje z Vémoly! Asi fakt věří tomu, že se ho Terminátor bojí

Rusák Ragozin si utahuje z Vémoly! Asi fakt věří tomu, že se ho Terminátor bojí
Že by zápasník Mikhail Ragozin snad doopravdy uvěřil tomu, že se ho Karlos Vémola bojí? Že před ním největší hvězda OKTAGONu kličkuje? Jak jinak si vysvětlit rýpnutí, které Rusák předvedl na svém Instagramu. No, posuďte sami...

Souboj mezi Vémolou a Ragozinem je stále horkým tématem. Ruský zápasník se snaží seč může, aby na zápas s Terminátorem došlo. Naposledy na Instagram zavěsil popichující příspěvek, ve kterém Rusák sám sebe zvěčnil jako medvěda, před kterým Terminátor utíká. Aby toho nebylo málo, v pozadí hraje písnička Hráli jsme kličkovanou, kterou složil legendární zpěvák Dalibor Janda.



 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený Mikhail Ragozin (@mikhail_ragozin)







Ačkoliv to vypadá, že souboji nic nebrání, Karlos Vémola před pár dny opět vyslovil obavy, že k zápasu nedojde kvůli financím. A to i přesto, že se organizace OKTAGON dušuje, že na to prachy má. Terminátor je přesvědčený, že když zápas bude tu, nedostane Ragozin tolik, na kolik je zvyklý, a když by zápasil Vémola v Rusku, tak na tom zase prodělá Terminátor.


V každém případě čeká Karlose na konci dubna operace ramene a do dalšího zápasu by rád naskočil už na Štvanici. A samozřejmě chce bojovat o titul!

Další články