Sleduj nás

S Attilou právě domlouváme odvetu, překvapil Karlos Vémola

S Attilou právě domlouváme odvetu, překvapil Karlos Vémola
Karlos Vémola se už dlouhou dobu snaží, aby si se svým posledním přemožitelem vynutil odvetu. A nyní se možná už konečně ledy pohnuly.

Původně něco nastínila sama organizace, postupně těch zpráv začalo přibývat více a nyní přiložil další polínko do ohně spekulací i sám Terminátor, který se s Attilou osobně sešel, aby mu předložil „neodmítnutelný“ návrh.



 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)







„Domlouváme odvetu,“ napsal Vémola ke společné fotce s Véghem, přičemž ve svém tradičním stylu nezapomněl podotknout, že „Lvi žerou první“. A pokud mu bude dána druhá příležitost, tak to prý i dokáže.


„Já stále nevěřím tomu, že je Attila lepší bojovník, proto tu odvetu tolik chci,“ vysvětloval už několikrát v minulosti Vémola, jenž Véghovi v „Zápase století“ podlehl už po dvou minutách boje. „Vyšel mu jeden šťastný úder,“ podotýkal.

Bývalého šampiona slavného Bellatoru měl Karlos k odvetě donutit i tím, že v Oktagonu bude aktivní a do své moci získá pás polotěžké váhy.

„Až se jednou Attila vrátí do klece, já tu budu na něj čekat s oběma tituly (střední a polotěžké váhy) přehozenými přes obě ramena. A jeho jedinou šancí, jak se mi vyhnout, bude pak už jenom zoufalý útěk,“ konstatoval Terminátor.

Další články