Sleduj nás

Souboj Vémoly s Peštou? Nic nereálného, myslí si Novotný. Na dohled je i možný termín

Souboj Vémoly s Peštou? Nic nereálného, myslí si Novotný. Na dohled je i možný termín

Promotér Ondřej Novotný přiznává, že je souboj Karlose Vémoly s Viktorem Peštou dost možný. A co víc, údajně o tuto bitvu bude co nevidět možná žádat i sám Terminátor.

Karlos Vémola se nechal slyšet, že je pro něho Pešta momentálně nezajímavý. Tím je pochopitelně myšleno, že v polotěžké váze zatím žádného většího úspěchu nedosáhl, nicméně to by se už brzy mohlo změnit.

Jak je nám totiž dobře známo, Viktor si dal za úkol novou metu, kterou je titul šampiona. A pro tuto příležitost si vybral za soupeře tu nejvyšší možnou kořist, a sice Attilu Végha. Ten o duel s českým soupeřem zatím nejeví extra zájem, ale kdo ví, co bude v létě. Případně si Oktagon už nějak poradí.


Ondřej Novotný však už teď věří, že se Pešta může klidně dostat k pásu šampiona. A až se k němu dostane, Karlos si už k němu najde cestičku sám.

„Může se stát, že se Viktor na konci roku nebo v jeho polovině stane šampionem polotěžké váhy a Karlos na to bude reagovat,“ uvedl Novotný ve svém pravidelném streamu MMA Letem Světem.


Karlos Vémola piluje svůj box

Příbramský rodák by se tak dočkal vytouženého zápasu, po němž na tuzemské scéně dlouhé měsíce volá. Doposud totiž zastává názor, že se jej Terminátor bojí, a proto se přesunul do nižší hmotnostní divize.

Karlos Vémola sám přiznal, že se pro něho Pešta stane zajímavým v momentě, co vyhraje titul šampiona polotěžké váhy. V takovém případě po něm sám skočí. A pro nás bude zajímavé sledovat, jestli to vyjde.



Další články