Sleduj nás

Štáfek: Jako fotbalista jsem si říkal, že MMA pro mě nebude problém. No a ho*no, ty vo*e!

Štáfek: Jako fotbalista jsem si říkal, že MMA pro mě nebude problém. No a ho*no, ty vo*e!

Projekt X se vrací a my už teď víme, že v něm má účinkovat oblíbený seriálový herec Jakub Štáfek, jehož protivníkem bude vítěz první řady Peter Benko. Jak si vede český umělec v přípravě na duel, jenž se uskuteční na konci roku?

Jakub Štáfek svůj vstup do světa bojových sportů zvládl skvěle, když se uvedl boxerskou výhrou v pražské Lucerně. Nyní si řekl, že se své možnosti pokusí posunout ještě kousek dál, a to v souboji s MMA pravidly ve váhové kategorii do 84 kilo.


„Zejména ty nohy jsou strašný, ale lepší se to!“ pravil český herec již po pár pravidelných lekcích. „Na začátku, kdybyste viděli první tréninky na nohy, ty vole (smích)… Já jakožto fotbalista jsem si říkal: ‚Jó, to dám, když umím kopat do balonu.‘ No a hovno, ty vole!“

Celou Jakubovu přípravu si můžete prohlédnout v přiloženém videu. 


A co o tomto duelu tvrdí Peter Benko? „Na to, jak Štáfka porazím, se můžete přijít podívat do vyprodané O2 areny!“

Odpověď však na sebe nenechala dlouho čekat. „Vlk taky sliboval!“ kontroval osmadvacetiletý umělec, který má ještě do konce roku dost času, aby vyladil všechny své nedostatky. „Síla je, ale musíme zdokonalit fyzičku a musíme hoodně zdokonalit zem,“ připomínal Štáfkův trenér, kde v současné době vidí největší slabiny.


Naši analýzu k zápasu si můžete přečíst zde.


Další články