Sleduj nás

Tak tohle? Namíchnutý Karlos Vémola si určil podmínku, bez jejíhož splnění prostě bojovat nebude!

Tak tohle? Namíchnutý Karlos Vémola si určil podmínku, bez jejíhož splnění prostě bojovat nebude!
Karlos Vémola má zvláštní požadavek, bez jehož splnění prostě znova bojovat nebude.

Organizace OKTAGON již od sobotního večera mohutně promuje poslední turnaj tohoto kalendářního roku, ale okolo obsazení hlavního šlágru panují pochybnosti.

Dočasný šampion střední váhy Samuel Krištofič uvedl, že nic není dohodnuté napevno a o zápase se dozvěděl až díky sledování OKTAGONu 28, kde viděl upoutávku na jeho zápas s Karlosem. Na stejné akci dostal český Terminátor prostor se k plánované bitvě vyjádřit. Fanoušky potěšil zprávou o urychlené léčbě, ale také solidně šokoval.


„Pro mě je Pirát jen falešný šampion. Jestli proti němu budu muset do klece nastupovat jako první, tak ať si za mě rovnou hledají náhradu!“ spustil nasupeně Vémola a vzápětí pokračoval. „Už mi tohle udělali v jiné organizaci, kdy jsem nastupoval první v zápase s Pínem, a potom znova při zápase s Attilou, i když to bylo vlastně u mě doma v Praze. A teď by se mi to mělo stát potřetí? Ne a z toho neuhnu!“

Situace tedy vypadá neřešitelně, zvláště po tom, co se k celé věci vyjádřil i Pirát. „Smiř se s tím, že půjdeš do modrého rohu, protože OKTAGON je světová organizace a ne žádná šaškárna, kde ty si řekneš, jak to bude. Jestli jsi takový egocentrik, že kvůli takové věci zrušíš zápas, tak se jdi léčit k psychiatrovi a nech si předepsat pilulky,“ vychrlil ze sebe slovenský bijec.


Terminátor byl v sobotu večer v pořádné ráži a nelichotivě se vyjádřil i ke Krištofičovým bojovým schopnostem, které vůbec nedoceňuje. „Ve wrestlingu i jiu jitsu ho vezmu zpátky do školky. Může mě maximálně ohrozit nějakým náhodným úderem,“ domnívá se.

Pirát Krištofič si samozřejmě nenechal podobná vyjádření líbit a tvrdě kontroval. „Je to taky jen člověk z masa a kostí a navíc už dost pokažených. Budu mít tři měsíce na kvalitní přípravu a nevidím důvod, proč bych ho nemohl strhnout a na zemi trefit loktem já,“ odpověděl.

Oba borci se s přestávkami špičkují již několik let a zdá se, že čím bude jejich zápas blíž, tím do sebe půjdou s větší vervou. Už by to asi chtělo vyřešit jednou provždy v kleci a nechat chvilku řečnit také pěsti a lokty.


Další články