Sleduj nás

Tak tohle s Terminátorem zamávalo! Vémola s Procházkou prožili silný zážitek

Tak tohle s Terminátorem zamávalo! Vémola s Procházkou prožili silný zážitek
Žili jste v domnění, že MMA zápasníci jsou tvrdí chlapi, kteří nemají emoce? Tak to jste měli vidět Vémolu a Procházku, když v nemocnici navštívili dětské bojovníky, kteří bojují o život. Když jim totiž předávali výtěžek z charitativní sbírky, tak své emoce rozhodně neskrývali!

MMA zápasníci předali malým bojovníkům z onkologického a neurologického oddělení spoustu věcných dárků a výnos z finanční sbírky ve výši 150 000 korun.

„Mám tři děti, a když tady vidíte ty malé holčičky na postelích… Není to příjemný. A nebylo by to příjemný pro žádného rodiče, vidět tady ty děti. Ti nejsilnější bojovníci jsou na těch postelích, to nejsme my. I když to bude znít blbě, tak odsud chci odejít co nejdřív. Ten zážitek je fakt silný,“ přiznal Karlos Vémola.


„Super! Za mě to byla pecka. Udělali jsme radost malým bojovníkům. S každým z nich si podat ruku, nebo si plácnout. Předali jsme dárky i částku, která se přerozdělí mezi pacienty. Sto padesát tisíc není málo, tak doufám, že to pomůže. Dávám energii jim, oni ji dávají mně. Jsme na jedné lodi,“ prohlásil UFC bojovník Jiří Procházka.

Karlos Vémola šel potěšit děti do nemocnice

MMA zápasníci pomáhají


Jiří Procházka i Karlos Vémola jsou součástí charitativních projektů často. Je moc fajn, že pomáhají, když to jde. V každém případě hlavně Terminátor nesl poslední předávání výtěžku dost těžce, protože to pro něj jako otce nebylo jednoduché.


„Na člověka dopadne, když vše vidí takhle napřímo. A nedej bože, když se stane, co jednou na onkologii v Praze. Tehdy jsme tam potkali takovou milou holčičku. A když jsme se vrátili o měsíc později, řekli nám, že už tam není, už to nezvládla. To je pak těžký,“ zavzpomínal Vémola.

Tak co, ještě pořád se mezi vámi najde někdo, kdo si myslí, že jsou MMA zápasníci vymlácené palice bez špetky rozumu?


Další články