Sleduj nás

Tak tohle si Vémola nezasloužil, místo podpory se Lela Ceterová chlubila na sítích novou láskou

Tak tohle si Vémola nezasloužil, místo podpory se Lela Ceterová chlubila na sítích novou láskou

Ještě nedávno Karlose Vémolu na zápasech podporovala modelka Lela Ceterová, se kterou má roční dcerku Lili. Na galavečeru OKTAGON19, kde Terminátor absolutně znemožnil a uškrtil Václava Mikuláška, však Lela nebyla. To se dá samozřejmě pochopit, vždyť se s Terminátorem na konci srpna rozešla. Ale chlubit se světu novým přítelem na Instagramu a neříct o tom Karlosovi ani půl slova?

Místo toho, aby Lela podpořila Karlose, si vyjela se svým novým partnerem na rande do slovenského zimního parku v Donovalech. Světu to oznámila tak, že se vyfiknutá v autě vyfotila a nasdílela na Instagramu, že jede na výletík.

Aby toho nebylo málo, později zveřejnila v příběhu ještě jeden příspěvek, ve kterém ji láskyplně držel za ruku její nový přítel. Příspěvku si samozřejmě všiml i Karlos Vémola, a to těsně před zápasem s Babou Jagou.


„Jejich fotku jsem viděl, než jsem vypnul mobil před zápasem. Vypadá to skoro, jako by mi to vítězství moc nepřála,“ řekl později isport.cz po jasné výhře v 1. kole.

„Jestli má nového přítele, tak mi to mohla sdělit jinak než přes sociální média. Ale dávat zamilovaná videa v den zápasu. Rozumíte, mohla to dát o den později, nebo dříve. Možná mě to i trochu rozhodilo, ale to nevadí. Já jí přeji jenom štěstí, protože šťastná Lela znamená šťastná Lilinka,“ pokračoval Karlos.


„Když je máma šťastná, tak je šťastné i dítě. Nevím vůbec, s kým Lela je, ale na druhou stranu vím, že je skvělá máma, takže by vedle Lili nikoho špatného nenechala. Určitě vybrala správně,“ doplnil ještě v dobrém a vítězném rozmaru.

Z vyjádření Karlose je cítit, že je to chlap, který myslí na štěstí Lely i dcerky. V ženských se holt člověk občas nevyzná a často dokážou překvapit. Co na to říkáte?


Další články