Sleduj nás

Terminátor se letos nežení! Karlos Vémola a Lela Ceterová zrušili svatbu

Terminátor se letos nežení! Karlos Vémola a Lela Ceterová zrušili svatbu
Velkolepá veselka bojovníka Karlose Vémoly a jeho snoubenky Lely Ceterové letos nebude. Jednak kvůli tomu, že Terminátora čeká série operací, a také, že Lela má rizikové těhotenství. Co se svatbou bude?

Očekávání byla veliká. "Chceme, aby na naši svatbu nikdy nikdo nezapomněl. Bude to nezapomenutelný zážitek nejen pro nás, ale i pro hosty. Máme pro ně velká překvapení," těšila se ještě na začátku června modelka.

Jenže nakonec je vše jinak. Svatba je zrušena a to hned z několika důvodů. Prvním je samozřejmě zdravotní stav Karlose Vémoly, který má po operaci trženého tricepsu a ještě minimálně jeden zákrok ho čeká. Druhým je rizikové těhotenství Lely. A tak došlo na odložení svatby na příští rok.


"Je to tak, svatbu jsme odložili. Karlose čekají ještě operace a já mám rizikové těhotenství. Svatbu bychom si neužili, jak bychom chtěli. A tak jsme se dohodli, že ji přeložíme. Pro nás je velmi důležité magické datum našeho seznámení, proto jsme to přeložili až na další rok," prozradila Lela.

Ale přesunutí svatby má i svá pozitiva. "Narodí se nám miminko, takže na svatbě už budeme čtyři. Navíc stihnu krásně zhubnout po těhotenství. Hlavní je, abychom byli všichni zdraví, a s velkou parádou si to užili," dodala Terminátorova snoubenka.


Další články