Sleduj nás

Terminátor se porouchal! Karlos Vémola má utržený triceps, na Štvanici se neukáže

Terminátor se porouchal! Karlos Vémola má utržený triceps, na Štvanici se neukáže

Zápasník Karlos Vémola se neukáže na turnaji OKTAGON 26, který proběhne už 24. července na pražské Štvanici. Na vině je utržený triceps! Co se teď bude dít?


Ani veškerá snaha a odhodlání tentokrát Terminátorovi nestačilo. Vémola musí odstoupit ze zápasu na Štvanici, protože ho tělo nepustí dál.


"Karlos Vémola musí odstoupit ze zápasu na Štvanici. Po sérii několika zranění není nakonec kvůli utrženému tricepsu, i přes veškerou snahu, schopen nastoupit k titulovému duelu. Vzhledem k důležitosti zápasu a turnaje však promotéři mají připravené řešení, které vám během několika hodin oznámíme," stojí v oficiálním vyjádření organizace OKTAGON.



Kdo sleduje Terminátora na sociálních sítích, tak ví, jak moc dřel. I přes všechna zranění a operace šel do přípravy naplno a chtěl do souboje za každou cenu naskočit. Bohužel, zdravotní stav mu vystavil stopku, a tak si bude muset na vybojování pásu šampiona zpět ještě chvíli počkat.


Musíme si tak počkat, s jakým náhradním řešením Ondřej Novotný vyrukuje. Dostane Polák Naruszczka jiného soupeře? Dojde na ohlášení nového hlavního zápasu karty? Nechme se překvapit.



Další články