Sleduj nás

Terminátora čeká výměna součástek! Na další operaci jde Vémola už v úterý

Terminátora čeká výměna součástek! Na další operaci jde Vémola už v úterý
Utržený triceps stál Terminátora titulový zápas na Štvanici. Dokonce musel odložit i boxerský souboj s hudebníkem Marpem, který měl proběhnout v listopadu v O2 areně.

Nastal tak velký otazník, zda ho vůbec uvidíme zápasit do konce roku. Vémola je sice přesvědčen, že se ruka lepší, ale konečné slovo bude mít doktor. Na další operaci jde už v úterý.

"Hojí se to líp, než jsme čekali. Už v úterý by mě měl operovat pan doktor Vodička, což je skvělá zpráva. Původně jsme totiž plánovali operaci až na konec srpna, popřípadě polovinu září. Pokud proběhne operace už příští týden, tak jsme už teď tu rehabilitaci zkrátili o měsíc,“ prozradil Vémola.


Záleží ale samozřejmě na tom, jak bude s operací spokojený pan doktor. „Až to v úterý otevře, tak uvidí, jak moc je triceps stažený. Nebo taky není. Od toho se bude odvíjet další rehabilitace. Až se v úterý po operaci proberu, tak mi dá doktor vědět, jak jsem na tom. Já věřím, že je vše na dobré cestě,“ dodal Terminátor.

Tak se nechme překvapit, za jak dlouho se Karlos Vémola stihne vrátit do klece. Jedno je jisté. Bude tam hned, jak to bude jen trochu možné. Prozatimní titul v jeho váze teď totiž patří slovenskému bojovníkovi Pirátovi a Terminátor udělá vše, aby byl opět jediným králem OKTAGONu.

Další články