Sleduj nás

To je žihadlo! Karlos Vémola je úplně odvařený ze svého stroje z budoucnosti!

To je žihadlo! Karlos Vémola je úplně odvařený ze svého stroje z budoucnosti!
Když se podíváte na sociální sítě Karlose Vémoly, všimnete si, že jsou v poslední době zaplaveny fotografiemi jeho nejnovějšího vozítka.

Karlos se totiž plácnul přes kapsu a nechal si na zakázku vyrobit skutečného Terminátora. Na speciálně upravenou motorku Harley-Davidson, která je jako z jiného světa, si musel nějaký ten pátek počkat. Čekání se ale vyplatilo, protože takové žihadlo jen tak někdo nemá.

O tom, že má Terminátor z nejnovějšího přírůstku ve vozovém parku ohromnou radost, nemůže být pochyb. Doslova se tetelí blahem. "Sluníčko svítí, tak nebyl důvod s testovací projížďkou kolem domu čekat. Určitě tady mám nějaký motorkáře, byli jste se dneska taky projet?" stálo v jednom z příspěvků na jeho Instagramu.


"Úsměv na tváři po celý den a hlavně každý den. Přeji vám všem úspěšný vstup do nového!" pronesl radostně Karlos v dalším svém příspěvku.

K dalšímu ze svých příspěvků přidal i hlubší myšlenku a nezapomněl připomenout blížící se zápas na Štvanici. "Občas je život jako rodeo, ale já jsem zpátky v sedle a dojedu tak až na Štvanici."




No, jak se zdá. Karlos Vémola je ve svém živlu. Je fajn, že si i takový tvrďák plní své dětské sny. V kleci bychom ho měli vidět už na Štvanici. Zvládne souboj o titul a vezme si zpět svůj pás šampiona?

Další články