Sleduj nás

Tohle si zaslouží velkou arénu, vysvětluje Novotný, proč neuvidíme na OKTAGONu 30 Kincla a Piráta

Tohle si zaslouží velkou arénu, vysvětluje Novotný, proč neuvidíme na OKTAGONu 30 Kincla a Piráta
Vzhledem k vládním restrikcím musela organizace OKTAGON sáhnout k očekávanému kroku. To k přesunutí turnaje OKTAGON 30 do pevnosti Brno. Pořádat akci pro tisíc diváků v nákladově neskutečně drahé O2 areně by byla finanční sebevražda, a tak každý rozumně uvažující člověk tuto změnu pochopil. Promotér organizace Ondřej Novotný věc vysvětlil jasně.

„Řeknu to úplně jasně, jak to je. Takhle drahý zápas nejde dát do haly, kde bychom šli do ztráty. To je jeden z velkých důvodů. Tenhle zápas si zaslouží velkou arénu.“

Lístky, které si zakoupilo již okolo deseti tisíc lidí, však zůstávají v oběhu a budou platit pro turnaj OKTAGON 31. Ten se uskuteční právě v O2 areně 26.2. Dobrou zprávou je, že pro tento turnaj se chystají hned dvě titulové bitvy.


Kromě avizovaného souboje o pás střední váhy mezi Krištofičem a Kinclem se dočkáme i první obhajoby Viktora Pešty. Šampion divize do třiadevadesáti kilogramů si střihne odvetu se Stephanem Puetzem.

První měření sil ukončil doktor po třetím kole kvůli ošklivé zlomenině nosu německého bojovníka. Puetzův tým udělal z ukončení zápasu obrovskou kauzu, ve které obvinil například rozhodčího Pavla Touše.


Ten samozřejmě neměl s verdiktem lékaře pranic společného, ale německé straně stačila dávná spolupráce, kdy Touš pomáhal Viktorovi dohodnout zápas v Rusku. Nyní se Terminátor dočká své odvety a může ukázat, že by v šampionských kolech předvedl pořádný válec.

OKTAGON 30 tedy jako hlavní zápas nabídne dlouho odkládanou bitvu mezi Vlasto Čepem a Matějem Peňázem. Dalším oznámeným zápasem je střet Robo Pukače s Matúšem Juráčkem. Těšit se můžeme i na Lucii Szabovou nebo Terezu Bledou. Do akce se také po dlouhé pauze vrátí Jeremy Kimball, kterého prověří Španěl Toledo. Lístky půjdou do prodeje dnes a vzhledem k omezené kapacitě se po nich určitě jenom zapráší.


Další články