Sleduj nás

Tomu neuvěříte! Karlos Vémola stíhá v přípravě na další zápas krmit klokaní mládě

Tomu neuvěříte! Karlos Vémola stíhá v přípravě na další zápas krmit klokaní mládě
Karlos Vémola opět dokázal, že miluje zvířata. Jakoby mu nestačilo, že má doma vlastní zoologickou zahradu a pravidelně přispívá na Zoo Plasy. Teď dokonce začal vlastnoručně krmit i klokaní mláďata.

Není žádným tajemstvím, že je Terminátor velkým milovníkem zvířat. Sám doma provozuje vlastní zoologickou zahradu, ve které najdeme hned několik exotických zvířat. Žraloka, aligátora, obrovskou želvu a další.

Za vstup do jeho zvířecího království zaplatíte 10 000 Kč, ale peníze půjdou na dobré účely. Karlos Vémola totiž dlouhodobě podporuje Zoo Plasy, které posílá pravidelné finanční dary.


Posledním příspěvkem na Instagramu rozněžnil nejednoho milovníka zvířat. Na fotografii je zachycen s bezbranným klokaním mláďátkem, které vlastnoručně krmí. „Klokaní táta“, napsal Karlos Vémola k příspěvku.




A co dělá Terminátor, když zrovna nekrmí klokaní mláďátka? Připravuje se na jeho další zápas, který by se měl uskutečnit už na konci července na Štvanici. Soupeř by měl vzejít ze zápasnického dua Spicely vs. Naruszczka. Myslíte, že Karlos na Štvanici uspěje a vybojuje zpět pás šampiona?


Další články