Sleduj nás

Už se těším, až vám ty hloupé řeči vykopou z hlavy, vzkazuje účastník Glory tuzemským MMA bojovníkům

Už se těším, až vám ty hloupé řeči vykopou z hlavy, vzkazuje účastník Glory tuzemským MMA bojovníkům

OKTAGON Underground nám nabídne střet dvou odlišných stylů, které se prolínaly maximálně při meziklubovém sparingovém setkání. Nyní se hvězdy organizace Oktagon a několik talentovaných mladíků, kteří doposud zářili na amatérské úrovni, střetnou s postojářskou špičkou prověřenou turnaji WAKO, IFMA a v několika případech i hvězdnou organizací Glory.

Zatím neznáme přesné složení dvojic pro první kolo pavouků, ale již se naplno rozjel trashtalk a snaha vybrat si soupeře, přes kterého vede potencionálně cesta do druhého kola. Kdo by čekal, že protivníky jako jsou Růžička nebo Peňáz nebude chtít nikdo potkat dříve než ve finále, asi by nevěřil vlastním očím.

Tadeáše Růžičku si k velkému údivu zvolil jako nejsnadnější cestu Tomáš Linh Le Sy. Ještě větší sousto si ale ukrojil Matěj Hrkal. „Rád bych všem ukázal, že v malých rukavicích je to jiný svět. A komu jinému než Peňázovi? Budeš dobrý skalp. Jsi pro?“ nebál se talentovaný mladík vyzvat střelce z Glory, kterému je předpovídána velká budoucnost.


Tomáš Možný z Glory komentuje českou MMA scénu

Tato výzva už ale nenechala chladného jiného zástupce prestižní organizace Glory. Tomáš Možný okomentoval sebevědomí MMA bojovníků: „Musím se už ozvat, protože mi to nedá. SK a CZ scéna nemá ani zdaleka tak kvalitní MMA, jako máme stand-up bojovníky. Nechápu, kde MMA bojovníci berou přesvědčení, že mohou porazit jména jako je Vasil Ducár, Tomáš Hron, Matěj Peňáz nebo Daniel Škvor. Neříkám nic, borci mohou prohrát. Je to sport, ve kterém může sekunda nerozvážnosti znamenat prohru, ale jak chlapec, který má na kontě x proher v řadě a ani neukázal srdce bojovníka, může mít takové řeči? Kde berou takovou odvahu? Ještě ani nestál v pořádném ringu a už vyhrožuje borci, jako je Matěj Peňáz? Píšu to jenom kvůli tomu, co poslední dny čtu a poslouchám. Thaiboxeři a K1 borci nemají proti MMA bojovníkům šanci? Už se těším, až vám ty hloupé řeči vykopou z hlavy.“


Jak se věci opravdu mají, to se ukáže během několika týdnů.


Další články