Sleduj nás

Václav Mikulášek: Nepotřebuju váš respekt! Můžete mě olízat jak zmrzlinu

Václav Mikulášek: Nepotřebuju váš respekt! Můžete mě olízat jak zmrzlinu
Vaška Mikuláška fanoušci buď milují, nebo nenávidí. Kontroverzní zápasník nedává spoustě lidem spát, protože je hodně svůj. Naposledy rozvířil vody, když přidal na Instagram příspěvek, ve kterém lidem vzkázal, že nepotřebuje jejich respekt.

"Prý jsem nejvíce nenáviděný zápasník v České republice. Ale i to si člověk musí zasloužit. Hádejte, co? Můžete mě olízat jako zmrzlinu. Můžete mě zobat, jako datel třešně," napsal na svůj Instagram.



 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený Vasek Baba Jaga Mikulasek (@vasekmiku)







Reagoval tak na svůj starší post, ve kterém stálo: "Lidé si myslí, že musím dělat věci jinak, abych si zasloužil jejich respekt. Lidi, neblázněte, váš respekt má hodnotu asi jako čínská polévka v LIDLU."


Vašek Mikulášek se už 1. května na turnaji OKTAGON 23 utká s norským zápasníkem Robertsenem. Do zápasu bude nastupovat jako velký outsider. Robertsen se navíc nechal slyšet, že zápas s Mikuláškem bude pravděpodobně jeho posledním zápasem v kariéře.

Nor každopádně udělal na domácí fanoušky velký dojem, když vydržel až do třetího kola s Karlosem Vémolou. Zvládne Mikulášek tuhle výzvu?


Další články