Sleduj nás

Václav Sivák o své budoucnosti a spojením s MMA. Přiletí nabídka z Oktagonu?

Václav Sivák o své budoucnosti a spojením s MMA. Přiletí nabídka z Oktagonu?
Vaška Siváka momentálně čeká zápas na Night of Warriors v K-1, ale nebrání se ani blízkému přesunu k MMA.

Se jménem perspektivního mladého bojovníka je spojena organizace Oktagon MMA, která si jej měla možnost vyzkoušet už v rámci svého projektu Oktagon Underground. V tomto pavoukovém typu turnaje ovšem Vašek vystoupil ihned po prvním zápase, neboť si po bodové výhře nad Baileym Sugdenem poranil ruku. Nevyloučil ovšem svou další účast.

„Můj manažer je v kontaktu s Ondrou Novotným. Určitě se tedy v Oktagonu ještě objevím. Chtěl bych se věnovat postoji a do budoucna i MMA,“ oznámil Sivák v rozhovoru pro web kaočko.


vaclav sivak oktagon zapas

Václav Sivák trénuje MMA


S MMA je ovšem zapotřebí věnovat se více aspektům boje, zejména pak zemi. A právě tento faktor Vašek nyní údajně piluje. „Chodím na wrestling, i když teď se opět věnuji více postojí,“ říká chvíli před svým zápasem na Night of Warriors, kde se 24. dubna objeví pod taktovkou pravidel K-1.

„Až přijde nabídka, tak se budu moct na MMA plně zaměřit. Odmala jsme s tátou jezdili klinče, sílu tam mám a vím, jak tělo spolupracuje se soupeřem. Odmala trénuju s tátou bojové sporty, nic nového v tom nevidím, musím jen vypilovat techniky,“ doplnil Sivák, jehož primárním cílem je stát se českou verzí slavného Conora McGregora a vyhrávat tituly.


Další články