Sleduj nás

Végh promluvil o souboji Vémola vs. Marpo. A nutno dodat, že Terminátorovi příliš nevěří

Végh promluvil o souboji Vémola vs. Marpo. A nutno dodat, že Terminátorovi příliš nevěří
Karlos Vémola si ještě před odvetou s Attilou Véghem plánuje dát jak zápas v kleci, tak i v ringu.

Mezi šestnáct provazů český Terminátor zamíří hlavně kvůli tomu, že často slýchával kritiku na svou osobu, že má nulový postoj. Tyto negativní reakce se natolik kupily, až Karlos využil příležitosti v podobě bojové výzvy od rappera Marpa a šel do toho.

„Je to pro mě velká výzva. Marpo určitě už několik zápasů v postoji měl, zatímco já ještě ne. Chci dokázat těm kritikům, kteří říkají, že se jenom válím po zemi, že na to mám. Bojovým sportům se věnuji už třicet let, a ještě jsem nikdy nikoho neknokautoval. Takže bohužel pro Mapra, on bude ten první!“ oznámil Terminátor.


Ne všichni ovšem jeho slova berou nějak vážně. Takový Attila Végh, kterého mimochodem také bude čekat ještě do konce roku boxerský souboj, by své peníze na Karlose jen tak nevsadil.

„Tak úplně netuším, co od Karlose můžeme očekávat, protože ještě žádný boxerský zápas nikdy neměl. To Marpo ano a já vím, že je to tvrdý bitkař s velkým srdcem. Karlos je zase extrémně dobrý zápasník, silný jako buvol, ale už několikrát jsem říkal, že je dost jednostranný bijec. Z deseti zápasů jich deset vyhraje tím, že srazí soupeře dolů a tam ho prostě dřív nebo později umučí. Ještě jsem neviděl, že by s někým hezky zaboxoval… Ale třeba nás Karlos všechny překvapí,“ sdělil Végh v pořadu MMA pod lupou.


Další články