Sleduj nás

Vémola: Apollo na mě nemá. Jsem lepší! Proti Lohorému jsem převedl dominantnější výkon

Vémola: Apollo na mě nemá. Jsem lepší! Proti Lohorému jsem převedl dominantnější výkon

Brazilce Apolla jsme naposledy mohli vidět na turnaji OKTAGON 21, kde porazil na body Francouze Lohóreho.

Hned po zápase Apollo vyzval přední české zápasníky Kozmu i Vémolu, na které už si delší dobu brousí zuby. Co mu vzkázal Terminátor?

„Apollo porazil Lohorého s odřenýma ušima. Nebyla to tak jednoznačná dominance, jakou jsem předvedl já. To, že mě hned po zápase vyzve, beru jako troufalost. Přitom měl s OKTAGONem jasně domluvené, že když vyhraje, tak půjde do 77. Je však vidět, jsem pro každého velké sousto, které jim leží v žaludku. Apollo by napřed musel přejít přes Kozmu a vzhledem k tomu, že Kozma trénuje i s námi v Reinders gymu, tak si myslím, že bude více než dobře připravený. Apollo ho nebude mít čím porazit. Kdyby zápasil s Monsterem, tak ten by ho sežral. To, jak tam stál a nehýbal se, Monster by ho zmlátil. Monstera by ani nehodil. Ani si nemyslím, že hodí Kozmu, protože ten má wrestling taky dobře najetý,” reagoval Karlos Vémola v rámci svého posledního živého vysílání.


Jak je vidět, Vémola se bitvě s Apollem nebrání, jen to pro něj není na pořadu dne. V první řadě bude totiž muset vyškolit rozjetého Ďatelinku, který o sobě prohlašuje, že zvítězí. Apollo se tak pravděpodobně utká nejdříve s Kozmou. Máte tip, kdy k zápasu dojde?


Další články