Sleduj nás

Vémola: Duel s Kinclem? Lidé po prohře mě nezajímají. Chceš mě? Mou pozornost si musíš zasloužit

Vémola: Duel s Kinclem? Lidé po prohře mě nezajímají. Chceš mě? Mou pozornost si musíš zasloužit
Patrik Kincl tak dlouho rýpal, až se neubránil Karlosovy zpětné reakce. A ta je poměrně dost drsná.

Fanoušci na tuzemské MMA scéně se často ptají, zdali se někdy dočkáme odvetné bitvy, kterou měl Patrik Kincl přislíbenou ještě v době, kdy v XFN porazil Petra Pína Ondruše. Tento slib se ovšem vázal k jiné organizaci a od té chvíle se toho hodně změnilo. Každý z bojovníků šel svou vlastní cestou a jinak se vyvinul.

Patrik svou kariéru vyzdvihl a nyní dokonce zabojoval o titul velterové váhy KSW. Zde už mu ale vystavil poměrně drsnou stopku úřadující šampion Roberto Soldič, jenž si na konto připsal výhru formou TKO.


Co nastalo po tomto duelu, to asi všichni víme. Karlos měl připomínky k Patrikově „suchému“ výkonu a Patrik naopak zase ke Karlosovi a jeho minulosti. Otevřela se nám zde tedy poměrně ostrá debata, v níž si královehradecký bijec dokonce zažádal s Terminátorem o odvetu, ve které mu velmi rád ukáže své nově nabité zkušenosti a také to „srdíčko“, které mu údajně v souboji proti chorvatskému šampionovi chybělo.

Zmíněná popíchnutí jenom eskalovala a Vémoly se natolik dotkla, že se k tomu musel osobně vyjádřit. Jeho vzkaz byl stručný, místy vulgární, ale zároveň jasný: Chceš mou pozornost? Zasluž si ji!


„Vyjádření ke Kinclovým kecům, které vede celý týden. To hovado prohrálo (v KSW se Soldičem) a má tu drzost mě vyzývat, místo toho, aby někam zalezl a začal trénovat. On jako zápasník a warrior by měl vědět, že mě lidé po prohře nezajímají. Mě zajímají jenom vítězové. Takoví, které má smysl porážet,“ vyslal Vémola jasný vzkaz.

„Kincl měl nějaké hloupé kecy, že vyzývám malé kluky a sedmdesát sedmičky atd. Aby bylo jasné, já jsem nikoho z nich nevyzval, to oni všichni vyzvali mě. Jediný, koho jsem vyzval já, byli Attila Végh a Martin Buday, což je šampion těžké váhy. Takže ty Kinclovy kecy, že vyzývám malé kluky, jsou naprosto zcestné. Ten člověk mě vůbec nezajímá. Lidi, s kterými bych měl zápasit, si moji pozornost musí zasloužit. Stejně, jako si ji zasloužil Attila Végh. Kincl si tu pozornost určitě nezaslouží tím, že prohraje v sedmdesát sedmičce a teď se chce cpát za mnou do osmdesát čtyřky,“ dodal.

soldic kincl ksw

Další články