Sleduj nás

Vémola je malej kluk, který křičí o pozornost. V těžké váze bych ho smáznul! má jasno Buday

Vémola je malej kluk, který křičí o pozornost. V těžké váze bych ho smáznul! má jasno Buday

Karlos Vémola se opět opřel do zápasníka těžké váhy Martina Budaye.

Ten už dříve prohlásil, že si na Vémolovi nemá co vzít. Martin je navíc přesvědčený, že by Terminátor v těžké váze přišel k úrazu. S takovým vyjádřením se ale Karlos nehodlal smířit a znovu Martina popíchnul. Co na to těžká váha?


Karlos Vémola vs. Martin Buday

Vémola: Klidně můžeme jít do posilovny porovnat si bench, dřep a mrtvý tah. V zápase bych se Budaye snažil porazit rychlostí a šikovností. Když si je tak jistý, že bych v těžké váze přišel k úrazu, tak proč se našemu zápasu brání? Kdyby mě vyzval někdo z pérové váhy, dám mu v kleci facku a shrábnu snadno vydělané peníze. Tak ať se Buday vyjádří a přijme zápas. Podle mě však velice dobře ví, že jsou naše kvality úplně jinde.

Buday: Když nemám kvality, tak proč se mnou chce zápasit? Když on zápasí jen s nejlepšími? Vémola se v tom nějak zamotává. Já se mu jen směju. Je jako malý chlapec, který křičí o pozornost. Pro mě je ten zápas nezajímavý. Potřebuji porážet těžké váhy, které mě posunou dál a ne ztrácet čas se střední váhou. Chce se radši porovnávat v posilovně, protože v kleci by tvrdě narazil.


Jak je vidět, Buday má na práci jiné věci než bitvu s Vémolou. Nedávno navíc podepsal smlouvu s agenturou RUBY SE, která zastupuje i Lajoše Kleine, prvního Slováka v UFC. Na druhou stranu Vémola je někdo, jehož jméno je skloňováno ve všech pádech, a kdyby se Budayovi skutečně podařilo Terminátora seknout, určitě by se o něm dozvěděla širší veřejnost.


Další články