Sleduj nás

Vémola je srab, že s Marpem nebojuje v thajském boxu, vytkl Terminátorovi Pešta

Vémola je srab, že s Marpem nebojuje v thajském boxu, vytkl Terminátorovi Pešta
Tak nejenže si Karlos vybírá soupeře, s jakými bude bojovat, on si navíc určuje i podmínky.

Podobné nařčení se nedá očekávat pomalu už od nikoho jiného, než je Viktor Pešta. Ten s Terminátorem pravidelně vede verbální válku a pravidelně ho osočuje ze strachu.

Karlos je ovšem na české bojové scéně velký pán, a tudíž si může domluvit i třeba takové finančně výnosné zápasy, jako je například ten s Marpem.


Pešta sice tuto „komediální bitvu“ nějak skousl, ale už nepochopil, proč se oba borci utkají pod pravidly boxu a nikoliv kickboxu. Opět to prý dokazuje jenom Karlosův „strach“.

„Jako co mi přijde divné, je to, že se spolu utkají v boxu. Marpo má základ v thajském boxu, Vémola v MMA, tak proč spolu nejdou v thajském boxu? To je přeci klasickému MMA blíž,“ myslí si viditelně udivený Pešta.


„Pochybuju, že by chtěl Marpo zápasit v boxu, kdyby měl možnost zápasit v tom thajském… Já mám jen takový pocit, že si to Vémola opět vynutil. Jiný důvod v tom nevidím,“ soptí.

„Takže nejenže má Vémola fight se zpěvákem, ale navíc si ještě vybral pravidla, která jsou pro něho výhodnější. To mi přijde jako naprostý úlet,“ osočil Terminátora v rozhovoru pro Refresher.

Další články