Sleduj nás

Vémola posílá jen vzkazy přes sociální sítě a bojovat nechce, říká Pešta, který je nově v první 50 světového žebříčku

Vémola posílá jen vzkazy přes sociální sítě a bojovat nechce, říká Pešta, který je nově v první 50 světového žebříčku
První šampion polotěžké váhy organizace OKTAGON se díky výhře nad Stephanem Puetzem posunul na krásné 46. místo ve světovém žebříčku vydaném serverem Fight Matrix.

Jeho německý soupeř se naopak po prohře propadl až na osmasedmdesátou pozici. Ihned po zápase se začalo mluvit o případné odvetě, protože boj ukončený lékařem po třetím kole nepřinesl očekávané vyvrcholení.

Viktor ale v posledním živém vystoupení uvedl, že by jej zajímala spíše další jména, která má organizace pod smlouvou. Rematch s Puetzem neslibuje velký žebříčkový posun a navíc se mu nelíbí fakt, že by všichni ostatní měli čekat na svou titulovou šanci tak dlouho.


Když byla řeč o potenciálních soupeřích, došlo samozřejmě i na Karlose Vémolu, kterého Viktor několikrát neúspěšně vyzýval. Jak se zdá, souboj s dalším Terminátorem není pro Peštu aktuálně příliš žhavé téma.

"Vémola mě momentálně vůbec nezajímá. On říkal, že až budu mít pás šampiona, tak přijde a sebere mi ho. Pokud je to pravda a ten pás chce, tak ví, kde mě najít. Stačí zavolat Ondrovi a ten zápas jistě rád dohodne. Ale posílat nějaké vzkazy přes sociální sítě je jen ztráta času.“


Divize do třiadevadesáti kilogramů je momentálně trochu ve stínu lehčích váhových kategorií. O titul si to může rozdat Brazilec Xavier, pokud uspěje na OKTAGONu Prime 4 a nebo posila z RCC Ragozin. Z domácích borců připadá v úvahu Miloš Petrášek, pokud přidá alespoň jednu výhru. Nabízí se také Robin Fošum, který diváky na posledních turnajích bavil.


Další články