Sleduj nás

Vémola: Pirát pro mě představuje snadno vydělané prachy, já bojuju se světovou elitou, on s nikým

Vémola: Pirát pro mě představuje snadno vydělané prachy, já bojuju se světovou elitou, on s nikým
Než se Karlos Vémola přesune k boxerskému zápasu s Marpem či MMA odvetě s Attilou Véghem, pokusí se si do své moci vzít pás střední váhy OKTAGONu.

Dočasným šampionem je v této divizi prozatím Samuel „Pirát“ Krištofič, jenž si ho zasloužil tím, že na body porazil polského veterána Marcina Naruszczku. Proti bodovému výroku přísedících sudích se ale už chvíli po duelu ohradil i sám Vémola, jenž zkritizoval výkon slovenského borce. „Však on v tom duelu vůbec nic neudělal! Neměl ránu, nedokázal soupeře ani jednou ohrozit. Nedostal se k ničemu, čím by si tu výhru zasloužil!“ prokazoval český Terminátor své znechucení.

Vše tedy spěje do toho bodu, že až se Karlos vrátí, pokusí se Krištofičovi srazit hřebínek. „Tohle pro mě budou opravdu hodně snadno vydělané peníze. Podívejte se, s kým kdy zápasil Pirát. Já oproti tomu bojuji s lidmi, jako je Attila Végh, domlouvám si zápas s Ragozinem a mluví se o Peštovi. Kdo je oproti nim Pirát? Já nastoupil proti světové špičce v Brazílii, proti komu kdy nastoupil on?“ dotazoval se Vémola, jenž vyhlíží návrat do klece někdy koncem roku.


Rozdíl mezi oběma borci je údajně vidět i na tréninku. Zatímco Krištofič přebírá rady „pouze“ od Attily Végha, Karlos se pere s tuzemskou elitou, a především se prý nikoho a ničeho nebojí. „Po sparingu s Jiřím Procházkou mě bolí držka, noha a vlastně všechno. Peru se třicet let a za tu dobu jsem nikdy nepoznal strach z jiného muže a teď bych se měl bát Piráta?“ vyjasnil Vémola, který si je svou budoucí výhrou nad dočasným šampionem střední váhy OKTAGONu skutečně jist.

pirat vyjadreni


Další články